IT-Passports.comのOracleの1Z0-852トレーニング資料は完璧な資料で、世界的に最高なものです。これは品質の問題だけではなく、もっと大切なのは、IT-Passports.comのOracleの1Z0-852試験資料は全てのIT認証試験に適用するもので、ITの各領域で使用できます。それはIT-Passports.comが受験生の注目を浴びる理由です。受験生の皆様は我々を信じて、依頼しています。これもIT-Passports.comが実力を体現する点です。我々の試験トレーニング資料はあなたが買いてから友達に勧めなければならない魅力を持っています。本当に皆様に極大なヘルプを差し上げますから。
IT領域で仕事しているあなたは、きっとIT認定試験を通して自分の能力を証明したいでしょう。それに、1Z0-852認証資格を持っている同僚や知人などますます多くなっているでしょう。そのような状況で、もし一つの資格を持っていないなら他の人に追及できないですから。では、どんな試験を受けるのかは決めましたか。Oracleの試験はどうですか。1Z0-852認定試験のようなものはどうでしょうか。これは非常に価値がある試験なのですから、きっとあなたが念願を達成するのを助けられます。
IT-Passports.comは受験者に向かって試験について問題を解決する受験資源を提供するサービスのサイトで、さまざまな受験生によって別のトレーニングコースを提供いたします。受験者はIT-Passports.comを通って順調に試験に合格する人がとても多くなのでIT-Passports.comがIT業界の中で高い名声を得ました。
試験番号:1Z0-852問題集
試験科目:Oracle 「Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Upgrade Exam」
問題と解答:全96問
IT-Passports.comの1Z0-852参考書は間違いなくあなたが一番信頼できる1Z0-852試験に関連する資料です。まだそれを信じていないなら、すぐに自分で体験してください。そうすると、きっと私の言葉を信じるようになります。IT-Passports.comのサイトをクリックして問題集のデモをダウンロードすることができますから、ご利用ください。PDF版でもソフト版でも提供されていますから、先ず体験して下さい。問題集の品質を自分自身で確かめましょう。
IT-Passports.comは実環境であなたの本当のOracle 1Z0-852試験に準備するプロセスを見つけられます。もしあなたが初心者だったら、または自分の知識や専門的なスキルを高めたいのなら、IT-Passports.comのOracleの1Z0-852問題集があなたを助けることができ、一歩一歩でその念願を実現することにヘルプを差し上げます。IT-Passports.comのOracleの1Z0-852は試験に関する全ての質問が解決して差し上げられます。それに一年間の無料更新サービスを提供しますから、IT-Passports.comのウェブサイトをご覧ください。
IT-Passports.comが提供したOracleの1Z0-852トレーニング資料はもうあなたの目の前に来ましたから、選択すべき時間になりました。もちろんあなたも他の製品を選べますが、IT-Passports.comがあなたに無限大な恩恵をもたらせることを知るべきです。100パーセントの成功率を保証できるのはIT-Passports.comしかないです。IT-Passports.comがあなたに美しい未来を差し上げ、将来あなたはIT-Passports.com領域でより広い道が行くことができ、情報技術の領域で効率的に仕事することもできます。
難しいIT認証試験に受かることを選んだら、頑張って準備すべきです。IT-Passports.comのOracleの1Z0-852試験トレーニング資料はIT認証試験に受かる最高の資料で、手に入れたら成功への鍵を持つようになります。IT-Passports.comのOracleの1Z0-852試験トレーニング資料は信頼できるもので、100パーセントの合格率を保証します。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1Z0-852.html
NO.1 System.out.print(((Base)s).FOO);
NO.2 System.out.print(Base.FOO);
NO.3 }
NO.4 Base b = new Base();
NO.5 Given:
1. public class Base {
NO.6 class C extends B { void c1() { } }
and:
A x = new B(); C y = new C(); A z = new C();
What are four valid examples of polymorphic method calls? (Choose four.)
A. x.a2();
B. z.a2();
C. z.c1();
D. z.a1();
E. y.c1();
F. x.a1();
Answer: A,B,D,F
Oracle 1Z0-852参考書 1Z0-852認定試験
5.A company that makes Computer Assisted Design (CAD) software has, within its application, some
utility classes that are used to perform 3D rendering tasks. The company's chief scientist has just
improved the performance of one of the utility classes' key rendering algorithms, and has assigned a
programmer to replace the old algorithm with the new algorithm. When the programmer begins
researching the utility classes, she is happy to discover that the algorithm to be replaced exists in only one
class. The programmer reviews that class's API, and replaces the old algorithm with the new algorithm,
being careful that her changes adhere strictly to the class's API. Once testing has begun, the programmer
discovers that other classes that use the class she
changed are no longer working properly. What design flaw is most likely the cause of these new bugs?
A. Inheritance
B. Tight coupling
C. Low cohesion
D. High cohesion
E. Loose coupling
F. Object immutability
Answer: B
Oracle 1Z0-852 1Z0-852過去問 1Z0-852参考書
6.Given:
11. class Mammal { }
12.
13. class Raccoon extends Mammal {
14. Mammal m = new Mammal();
15. }
16.
17. class BabyRaccoon extends Mammal { }
Which four statements are true? (Choose four.)
A. Raccoon is-a Mammal.
B. Raccoon has-a Mammal.
C. BabyRaccoon is-a Mammal.
D. BabyRaccoon is-a Raccoon.
E. BabyRaccoon has-a Mammal.
F. BabyRaccoon is-a BabyRaccoon.
Answer: A,B,C,F
Oracle過去問 1Z0-852 1Z0-852過去問
7.Given:
2. public class Hi {
3. void m1() { }
4. protected void() m2 { }
5. } 6. class Lois extends Hi {
7. // insert code here
8. }
Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.)
A. public void m1() { }
B. protected void m1() { }
C. private void m1() { }
D. void m2() { }
E. public void m2() { }
F. protected void m2() { }
G. private void m2() { }
Answer: A,B,E,F
Oracle 1Z0-852 1Z0-852練習問題 1Z0-852
8.Given that:
Gadget has-a Sprocket and
Gadget has-a Spring and
Gadget is-a Widget and
Widget has-a Sprocket
Which two code fragments represent these relationships? (Choose two.)
A. class Widget { Sprocket s; }
class Gadget extends Widget { Spring s; }
B. class Widget { }
class Gadget extends Widget { Spring s1; Sprocket s2; }
C. class Widget { Sprocket s1; Spring s2; }
class Gadget extends Widget { }
D. class Gadget { Spring s; }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s; }
E. class Gadget { }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s1; Spring s2; }
F. class Gadget { Spring s1; Sprocket s2; }
class Widget extends Gadget{ }
Answer: A,C
Oracle認証試験 1Z0-852認定試験 1Z0-852問題集 1Z0-852認定試験
9.Given the following six method names:
addListener
addMouseListener
setMouseListener
deleteMouseListener
removeMouseListener
registerMouseListener
How many of these method names follow JavaBean Listener naming rules?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: B
Oracle 1Z0-852 1Z0-852過去問 1Z0-852
10.Click the Exhibit button.
Which three statements are true? (Choose three.)
A. Compilation fails.
B. The code compiles and the output is 2.
C. If lines 16, 17 and 18 were removed, compilation would fail.
D. If lines 24, 25 and 26 were removed, compilation would fail.
E. If lines 16, 17 and 18 were removed, the code would compile and the output would be2.
F. If lines 24, 25 and 26 were removed, the code would compile and the output would be 1.
Answer: B,E,F
Oracle 1Z0-852 1Z0-852認定資格 1Z0-852 1Z0-852
11.Given:
1. class Alligator {
2. public static void main(String[] args) {
3. int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}};
4. int [][]y = x;
5. System.out.println(y[2][1]);
6. }
7. }
What is the result?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
E. 7
F. Compilation fails.
Answer: E
Oracle過去問 1Z0-852練習問題 1Z0-852
12.Given:
11. public static void main(String[] args) {
12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };
13. int[] someArray = (int[])obj;
14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");
15. }
What is the result?
A. 1 2 3
B. Compilation fails because of an error in line 12.
C. Compilation fails because of an error in line 13.
D. Compilation fails because of an error in line 14.
E. A ClassCastException is thrown at runtime.
Answer: A
Oracle練習問題 1Z0-852練習問題 1Z0-852認証試験
13.Given:
11. public interface A { public void m1(); }
12.
13. class B implements A { }
14. class C implements A { public void m1() { } }
15. class D implements A { public void m1(int x) { } }
16. abstract class E implements A { }
17. abstract class F implements A { public void m1() { } }
18. abstract class G implements A { public void m1(int x) { } }
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. Exactly one class does NOT compile.
C. Exactly two classes do NOT compile.
D. Exactly four classes do NOT compile.
E. Exactly three classes do NOT compile.
Answer: C
Oracle 1Z0-852練習問題 1Z0-852 1Z0-852認定証 1Z0-852練習問題
14.Given:
21. abstract class C1 {
22. public C1() { System.out.print(1); }
23. }
24. class C2 extends C1 {
25. public C2() { System.out.print(2); }
26. }
27. class C3 extends C2 {
28. public C3() { System.out.println(3); }
29. }
30. public class Ctest {
31. public static void main(String[] a) { new C3(); }
32. }
What is the result?
A. 3
B. 23
C. 32
D. 123
E. 321
F. Compilation fails.
G. An exception is thrown at runtime.
Answer: D
Oracle過去問 1Z0-852認定試験 1Z0-852
15.Given:
1. public class A {
2. public void doit() {
3. }
4. public String doit() {
5. return "a";
6. }
7. public double doit(int x) {
8. return 1.0;
9. }
10. }
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. Compilation fails because of an error in line 7.
C. Compilation fails because of an error in line 4.
D. Compilation succeeds and no runtime errors with class A occur.
Answer: C
Oracle 1Z0-852 1Z0-852認定証 1Z0-852過去問
NO.7 Sub s = new Sub();
NO.8 }
NO.9 System.out.print(s.FOO);
NO.10 public static final String FOO = "foo";
NO.11 System.out.print(b.FOO);
NO.12 class Sub extends Base {public static final String FOO="bar";}
What is the result?
A. foofoofoofoofoo
B. foobarfoobarbar
C. foobarfoofoofoo
D. foobarfoobarfoo
E. barbarbarbarbar
F. foofoofoobarbar
G. foofoofoobarfoo
Answer: D
Oracle認定試験 1Z0-852 1Z0-852参考書 1Z0-852問題集
2.A company has a business application that provides its users with many different reports: receivables
reports, payables reports, revenue projects, and so on. The company has just
purchased some new, state-of-the-art, wireless printers, and a programmer has been assigned the task of
enhancing all of the reports to use not only the company's old printers, but the new wireless printers as
well. When the programmer starts looking into the application, the programmer discovers that because of
the design of the application, it is necessary to make changes to eachreport to support the new printers.
Which two design concepts most likely explain this situation.? (Choose two.)
A. Inheritance
B. Low cohesion
C. Tight coupling
D. High cohesion
E. Loose coupling
F. Object immutability
Answer: B,C
Oracle認証試験 1Z0-852 1Z0-852参考書
3.Given:
5. class Building { }
6. public class Barn extends Building {
7. public static void main(String[] args) {
8. Building build1 = new Building();
9. Barn barn1 = new Barn();
10. Barn barn2 = (Barn) build1;
11. Object obj1 = (Object) build1;
12. String str1 = (String) build1;
NO.13 public static void main(String[] args) {
NO.14 System.out.print(Sub.FOO);
NO.15 }
Which is true?
A. If line 10 is removed, the compilation succeeds.
B. If line 11 is removed, the compilation succeeds.
C. If line 12 is removed, the compilation succeeds.
D. If line 13 is removed, the compilation succeeds.
E. More than one line must be removed for compilation to succeed.
Answer: C
Oracle 1Z0-852認定証 1Z0-852認定資格 1Z0-852 1Z0-852 1Z0-852
4.Given:
10. abstract class A {
11. abstract void a1();
12. void a2() { }
13. }
14. class B extends A {
15. void a1() { }
NO.16 } }
NO.17 Building build2 = (Building) barn1;
NO.18 void a2() { }
IT-Passports.comの1Z0-852 問題集はあなたが1Z0-852認定試験に準備するときに最も欠かせない資料です。この問題集の価値は試験に関連する他の参考書の総合の価値に相当します。このアサーションは過言ではありません。IT-Passports.comの問題集を利用してからこのすべてが真であることがわかります。
没有评论:
发表评论