2014年1月27日星期一

最高のOracleの1Z0-850試験テストソフトウェア

IT領域で仕事しているあなたは、きっとIT認定試験を通して自分の能力を証明したいでしょう。それに、1Z0-850認証資格を持っている同僚や知人などますます多くなっているでしょう。そのような状況で、もし一つの資格を持っていないなら他の人に追及できないですから。では、どんな試験を受けるのかは決めましたか。Oracleの試験はどうですか。1Z0-850認定試験のようなものはどうでしょうか。これは非常に価値がある試験なのですから、きっとあなたが念願を達成するのを助けられます。

IT業界の中でたくさんの野心的な専門家がいって、IT業界の中でより一層頂上まで一歩更に近く立ちたくてOracleの1Z0-850試験に参加して認可を得たくて、Oracle の1Z0-850試験が難度の高いので合格率も比較的低いです。IT-Passports.comの商品は試験問題を広くカーバして、認証試験の受験生が便利を提供し、しかも正確率100%です。そして、試験を安心に参加してください。

業種別の人々は自分が将来何か成績を作るようにずっと努力しています。IT業種で勤めているあなたもきっとずっと努力して自分の技能を向上させているでしょう。では、最近最も人気があるOracleの1Z0-850認定試験の認証資格を既に取りましたか。1Z0-850試験に対して、あなたはいくらぐらい分かっていますか。もしこの試験に関連する知識が非常に不足であると同時にこの試験に合格したい場合、あなたはどうするつもりですか。そうですか。どうするか全然分からないですか。そうしても焦らないでください。IT-Passports.comはあなたに援助を提供します。

試験の準備をするためにIT-Passports.comのOracleの1Z0-850試験トレーニング資料を買うのは冒険的行為と思ったとしたら、あなたの人生の全てが冒険なことになります。一番遠いところへ行った人はリスクを背負うことを恐れない人です。また、IT-Passports.comのOracleの1Z0-850試験トレーニング資料が信頼できるのは多くの受験生に証明されたものです。IT-Passports.comのOracleの1Z0-850試験トレーニング資料を利用したらきっと成功できますから、IT-Passports.comを選ばない理由はないです。

試験番号:1Z0-850問題集
試験科目:Oracle 「Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam」
問題と解答:全242問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1Z0-850.html

NO.1 Which two are associated with the web tier in a J2EE web-based application.? (Choose two.)
A. servlets
B. JAX-RPC
C. JMS
D. entity beans
E. JSP
Answer: A,E

Oracle   1Z0-850   1Z0-850認定証   1Z0-850過去問   1Z0-850

NO.2 }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error at line 8.
B. x = 3 , y = 7
C. Compilation fails because of an error at line 11.
D. Compilation fails because of an error at line 9.
E. x = 53 , y = 97
F. Compilation fails because of an error at line 10.
Answer: B

Oracle   1Z0-850認定資格   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850問題集
10.You have developed a MIDlet that runs on a Java-enabled Personal Digital Assistant (PDA) device.
Now, your employer has asked you to port the MIDlet to run on other Java platforms. Which is true?
A. The MIDlet is 100% portable across all J2ME devices.
B. The MIDlet can run within a standard web browser.
C. The MIDlet is guaranteed to run correctly under J2SE.
D. The MIDlet is NOT guaranteed to run on a Java technology-enabled phone.
Answer: D

Oracle認定資格   1Z0-850認定試験   1Z0-850問題集   1Z0-850   1Z0-850
11.Which statement is true?
A. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange.
B. JMS provides interfaces to naming and directory services.
C. The JMS API is located in the java.jms package.
D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication.
Answer: A

Oracle   1Z0-850認定証   1Z0-850過去問   1Z0-850過去問   1Z0-850
12.Which two are true about stateless session beans? (Choose two.)
A. They are used to represent data stored in an RDBMS.
B. They implement the JMS API.
C. They are used to implement business logic.
D. They CANNOT hold client state.
Answer: C,D

Oracle   1Z0-850   1Z0-850参考書   1Z0-850   1Z0-850
13.Which two are true about javax.swing? (Choose two.)
A. It includes classes for creating buttons and panels.
B. It is used to create MIDlets.
C. It is used to create applications that have the same user interface on different platforms.
D. It uses the native GUI components of each platform.
Answer: A,C

Oracle参考書   1Z0-850認証試験   1Z0-850認定資格
14.Which two are true? (Choose two.)
A. An interface CANNOT be extended by another interface.
B. An abstract class CANNOT be extended by an abstract class.
C. An interface can be extended by an abstract class.
D. An abstract class can implement an interface.
E. An abstract class can be extended by a concrete class.
F. An abstract class can be extended by an interface.
Answer: D,E

Oracle認証試験   1Z0-850問題集   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850
15.Click the Exhibit button.
Which relationships, referenced by the class names involved, are drawn using valid UML notation?
A. AB, AC, BD, and CD
B. only AC, BD, and CD
C. only AB, AC, and BD
D. only AB and AC
E. only BD and CD
Answer: A

Oracle   1Z0-850認定資格   1Z0-850

NO.3 System.out.println("x = " + x + " , y = " + y);

NO.4 Which two are true? (Choose two.)
A. J2EE runs on consumer and embedded devices.
B. J2EE includes the MIDP API.
C. J2EE includes servlet APIs and EJB APIs.
D. J2EE application developers need J2SE.
E. J2EE applications depend on web servers.
Answer: C,D

Oracle認証試験   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850練習問題   1Z0-850

NO.5 s = s.replace('b', 'O');

NO.6 System.out.println(s);
What is the result?
A. aOcdefgabc
B. Compilation fails.
C. abOdefgabc
D. abXdefgabc
E. abOdefgabO
F. aOcdefgaOc
G. abXdefgabX
Answer: G

Oracle認定資格   1Z0-850   1Z0-850認定証   1Z0-850認証試験
17.Which package contains classes used to create data collections, such as maps or queues?
A. java.lang
B. java.io
C. java.awt
D. java.net
E. javax.swing
F. java.util
Answer: F

Oracle練習問題   1Z0-850   1Z0-850認定証   1Z0-850過去問   1Z0-850
18.Given:
1. interface A { }
2. interface B { void b(); }
3. interface C { public void c(); }
4. abstract class D implements A,B,C { }
5. class E extends D {
6. void b() { }
7. public void c() { }
8. }
Which is true?
A. Compilation fails due to an error in line 6.
B. The code compiles without error.
C. Compilation fails due to an error in line 2.
D. Compilation fails due to an error in line 4.
E. Compilation fails due to an error in line 1.
Answer: A

Oracle   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850認定証
19.What type of relationship is needed to represent the relationship between students and the courses
they are enrolled in at a university?
A. a one-to-one composition
B. a one-to-one association
C. a many-to-many composition
D. a one-to-many composition
E. a one-to-many association
F. a many-to-many association
Answer: F

Oracle   1Z0-850認定証   1Z0-850認証試験   1Z0-850過去問   1Z0-850
20.Which two are features of JNDI? (Choose two.)
A. an interface to store and retrieve named Java objects of any type
B. an interface to search for objects using attributes
C. a defined common set of messaging concepts and programming strategies
D. connectivity to databases and other tabular data sources
Answer: A,B

Oracle参考書   1Z0-850   1Z0-850

NO.7 Given:
12. String s = "abcdefgabc";
13. char c = s.charAt(2);
14.
15. if (c == 'c')
16. s = s.replace('c', 'X');

NO.8 result = calc(num1, num2);

NO.9 }

NO.10 Given:
1. class Test {
2. public static void main(String args[]) {
3. int num1 = 10, num2 = 20, result;

NO.11 }
Which, inserted at line 8, produces the output 30?
A. static int calc(int n1, int n2) { return; }
B. public int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
C. public int calc(int n1, int n2) { return; }
D. static int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
E. static void calc(n1, n2) { return (n1 + n2); }
F. static int calc(int n1, n2) { return n1, n2; };
Answer: D

Oracle   1Z0-850   1Z0-850認定証   1Z0-850認定証
4.Given:
1. public abstract class Wow {
2. private int wow;
3. public Wow(int wow) {
4. this.wow = wow;
5. }
6. public void wow() { }
7. private void wowza() { }
8. }
Which is true about the class Wow?
A. It does NOT compile because an abstract class must have at least one abstract method.
B. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have instance variables.
C. It compiles without error.
D. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have private methods.
E. It does NOT compile because an abstract class must have a constructor with no arguments.
Answer: C

Oracle問題集   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850参考書   1Z0-850   1Z0-850参考書
5.Given:
1. class X {
2. private Y y;
3. public X(Y y) { this.y = y; }
4. }
5. class Y {
6. private X x;
7. public Y() { }
8. public Y(X x) { this.x = x; }
9. }
The instance variable y is intended to represent the composition relationship "X is composed of Y."
Which code correctly maintains this meaning?
A. X x1 = new X(new Y())
;
X x2 = new X(new Y())
;
B. X xx = new X(null)
;
Y y1 = new Y(xx)
;
Y y2 = new Y(xx)
;
C. Y yy = new Y()
;
X x1 = new X(yy)
;
X x2 = new X(yy)
;
D. Y y1 = new Y(new X(null))
;
Y y2 = new Y(new X(null))
;
Answer: A

Oracle   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850認定試験
6.Which type of J2EE component is used to store business data persistently?
A. stateless session beans
B. JavaBeans
C. stateful session beans
D. entity beans
E. JavaServer Pages
Answer: D

Oracle過去問   1Z0-850   1Z0-850過去問   1Z0-850過去問   1Z0-850
7.What is the purpose of JNDI?
A. to access native code from a Java application
B. to parse XML documents
C. to access various directory services using a single interface
D. to register Java Web Start applications with a web server
Answer: C

Oracle練習問題   1Z0-850   1Z0-850   1Z0-850参考書
8.Which two are true about HTML? (Choose two.)
A. HTML can set up hypertext links between documents.
B. HTML uses tags to structure text into headings, paragraphs, and lists.
C. HTML is an object-oriented programming language.
D. HTML documents CANNOT be browsed by a text editor.
Answer: A,B

Oracle練習問題   1Z0-850参考書   1Z0-850参考書   1Z0-850認証試験   1Z0-850
9.Given:
4. class Example {
5. int x = 50;
6. int y = 100;
7. public static void main(String args[]) {
8. int x = 0, y = 10;
9. Example ex = new Example();

NO.12 System.out.println(result);

NO.13 // insert code here

NO.14 else if (c == 'b')

NO.15 while (x < 3) {

NO.16

NO.17 x++; y--;

NO.18 }

NO.19 else

NO.20 }

NO.21 s = s.replace('c', 'O');

適切なトレーニングを選ぶのは成功の保証になれますが、何を選ぶのは非常に重要なことです。IT-Passports.comはとても人気がありますから、それを選ばない理由はないです。もちろん、完璧なトレーニング資料を差し上げましたが、もしあなたに向いていないのなら無用になりますから、IT-Passports.comを利用する前に、一部の問題と解答を無料にダウンロードしてみることができます。そうしたら、完全な試験準備をして、気楽に試験を受かることができるようになります。それも何千何万の受験生がIT-Passports.comを選んだ重要な理由です。IT-Passports.comは一番よい、一番実用的な、一番完全な試験トレーニング資料を提供していますから、受験生たちが試験を準備することに意重要な助けになります。

没有评论:

发表评论