長年にわたり、IT-Passports.comはずっとIT認定試験を受験する皆さんに最良かつ最も信頼できる参考資料を提供するために取り組んでいます。IT認定試験の出題範囲に対して、IT-Passports.comは豊富な経験を持っています。また、IT-Passports.comは数え切れない受験生を助け、皆さんの信頼と称賛を得ました。ですから、IT-Passports.comの1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559問題集の品質を疑わないでください。これは間違いなくあなたが1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559認定試験に合格することを保証できる問題集です。IT-Passports.comは試験に失敗すれば全額返金を保証します。このような保証があれば、IT-Passports.comの1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559問題集を購入しようか購入するまいかと躊躇する必要は全くないです。この問題集をミスすればあなたの大きな損失ですよ。
IT-Passports.comのOracleの1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559試験のトレーニングキットはIT-Passports.comのIT技術専門家たちによって開発されたのです。そのデザインは当面の急速に変化するIT市場と密接な関係があります。IT-Passports.comのトレーニングはあなたを助けて継続的に発展している技術を利用して、問題を解決する能力を高めると同時に仕事についての満足度を向上させることができます。IT-Passports.comのOracleの1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559の認証したカバー率は100パーセントに達したのですから、弊社の問題と解答を利用する限り、あなたがきっと気楽に試験に合格することを保証します。
1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559認定試験の準備をするために一生懸命勉強して疲れを感じるときには、他の人が何をしているかを知っていますか。あなたと同じIT認定試験を受験する周りの人を見てください。あなたが試験のために不安と感じているとき、どうして他の人が自信満々で、のんびり見ているのでしょうか。あなたの能力は彼らうより弱いですか。もちろんそんなことはないです。では、なぜ他の人が簡単に1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559試験に合格することができるかを知りたいですか。それは彼らがIT-Passports.com の1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559問題集を利用したからです。この問題集を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。信じないのですか。不思議を思っていますか。では、急いで試してください。まず問題集のdemoを体験することができます。そうすれば、この問題集の品質を確認することができます。はやくIT-Passports.comのサイトをクリックしてください。
IT業の多くの人がいくつか認証試験にパスしたくて、それなりの合格証明書が君に最大な上昇空間を与えます。この競争の激しい業界でとんとん拍子に出世させるのはOracleの1Z0-466 1z0-593 1z0-460 1z0-822 1z0-559認定試験ですが、簡単にパスではありません。でもたくさんの方法があって、最も少ない時間をエネルギーをかかるのは最高です。
試験番号:1Z0-466問題集
試験科目:Oracle 「Project Lifecycle Management Essentials」
問題と解答:全98問
試験番号:1z0-593問題集
試験科目:Oracle 「Oracle Real Application Clusters 11g Essentials」
問題と解答:全80問
試験番号:1z0-460問題集
試験科目:Oracle 「Oracle Linux 6 Implementation Essentials」
問題と解答:全71問
試験番号:1z0-822問題集
試験科目:Oracle 「Oracle Solaris 11 Advanced System Administration Exam」
問題と解答:全140問
試験番号:1z0-559問題集
試験科目:Oracle 「Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials」
問題と解答:全77問
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1z0-559.html
NO.1 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C
Oracle 1z0-559 1z0-559 1z0-559
NO.2 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C
Oracle 1z0-559認定資格 1z0-559 1z0-559 1z0-559参考書 1z0-559
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B
Oracle過去問 1z0-559 1z0-559 1z0-559
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E
Oracle問題集 1z0-559認証試験 1z0-559認定証 1z0-559
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C
Oracle 1z0-559認定証 1z0-559認定試験
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B
Oracle認定資格 1z0-559 1z0-559問題集 1z0-559認証試験 1z0-559 1z0-559認証試験
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B
Oracle認定資格 1z0-559認定試験 1z0-559
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D
Oracle 1z0-559 1z0-559 1z0-559認証試験 1z0-559
NO.3 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D
Oracle 1z0-559 1z0-559認定証 1z0-559
NO.4 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D
Oracle 1z0-559認定試験 1z0-559 1z0-559
没有评论:
发表评论