2014年3月27日星期四

Symantec 250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403認定試験は一層人気があるようになった

Symantec認証試験に参加する方はIT-Passports.comの問題集を買ってください。成功を祈ります。

近年、IT業種の発展はますます速くなることにつれて、ITを勉強する人は急激に多くなりました。人々は自分が将来何か成績を作るようにずっと努力しています。Symantec250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403試験はIT業種に欠くことができない認証ですから、試験に合格することに困っている人々はたくさんいます。ここで皆様に良い方法を教えてあげますよ。IT-Passports.comが提供したSymantec250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403トレーニング資料を利用する方法です。あなたが試験に合格することにヘルプをあげられますから。それにIT-Passports.comは100パーセント合格率を保証します。あなたが任意の損失がないようにもし試験に合格しなければIT-Passports.comは全額で返金できます。

IT領域で仕事しているあなたは、きっとIT認定試験を通して自分の能力を証明したいでしょう。それに、250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403認証資格を持っている同僚や知人などますます多くなっているでしょう。そのような状況で、もし一つの資格を持っていないなら他の人に追及できないですから。では、どんな試験を受けるのかは決めましたか。Symantecの試験はどうですか。250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403認定試験のようなものはどうでしょうか。これは非常に価値がある試験なのですから、きっとあなたが念願を達成するのを助けられます。

試験番号:250-530問題集
試験科目:Symantec 「Administration of Symantec Network Access Control 12.1 」
問題と解答:全110問

試験番号:ST0-085問題集
試験科目:Symantec 「Symantec Security Information Manager 4.7 Technical Assessment」
問題と解答:全200問

試験番号:ST0-153問題集
試験科目:Symantec 「Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment」
問題と解答:全67問

試験番号:250-315問題集
試験科目:Symantec 「Administration of Symantec Endpoint Protection 12.1」
問題と解答:全167問

試験番号:250-310問題集
試験科目:Symantec 「Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange」
問題と解答:全318問

試験番号:250-403問題集
試験科目:Symantec 「Administration of Symantec Management Platform 7.1」
問題と解答:全174問

IT-Passports.comというサイトは世界的に知名度が高いです。それはIT-Passports.comが提供したIT業種のトレーニング資料の適用性が強いですから。それはIT-Passports.comのIT専門家が長い時間で研究した成果です。彼らは自分の知識と経験を活かして、絶え間なく発展しているIT業種の状況によってIT-Passports.comのSymantecの250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403トレーニング資料を作成したのです。多くの受験生が利用してからとても良い結果を反映しました。もしあなたはIT認証試験に準備している一人でしたら、IT-Passports.comのSymantecの250-530 ST0-085 ST0-153 250-315 250-310 250-403トレーニング資料を選らんだほうがいいです。利用しないのならメリットが分からないですから、速く使ってみてください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/ST0-153.html

NO.1 How could I verify user keys for a partner using SMIME?
A.By placing the partner's CA in the list of Trusted Keys
B.By adding an Organization Certificate to my PGP Universal Server
C.By splitting my ADK
D.PGP Universal Server automatically trusts all non-PGP SMIME servers
Answer:A

Symantec   ST0-153練習問題   ST0-153   ST0-153   ST0-153参考書

NO.2 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do?A user who is not a
PGP Desktop user accesses a PGP NetShare encrypted folder.
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

NO.3 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do? A user who is not
a PGP NetShare user but is a PGP Desktop user attempts to access a PGP NetShare encrypted folder...
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:B

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153参考書

NO.4 How did you add Internal Users to the PGP Universal Server?
A.Receiving email
B.Installing the server
C.Sending email
D.All of the above
Answer:C

Symantec認証試験   ST0-153認定試験   ST0-153   ST0-153

NO.5 How do the encrypt and sign buttons interact with policy?
A.They bypass it
B.They do not bypass it, they use the Standalone chain
C.They only work when the server is online and the Outbound policy rule has been enabled
D.None of the above are true
Answer:D

Symantec認証試験   ST0-153   ST0-153   ST0-153   ST0-153問題集
8.How do you create an ADK?
A.It is automatically created and added to the server upon installation
B.You purchase one from PGP Corporation
C.From the Organization Keys tab
D.From PGP Desktop
Answer:D

Symantec   ST0-153認定資格   ST0-153認定証   ST0-153
9.How does a cluster know if a server needs to be updated?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153
10.How does the “Prefer Notes native encoding over PGP encoding” feature work?
A.External emails are PGP encrypted but internal ones are Notes encrypted
B.Internal emails are PGP encrypted but external ones are Notes encrypted
C.All emails are Notes encrypted
D.The user is prompted to choose their encryption type
Answer:A

Symantec認証試験   ST0-153認定証   ST0-153参考書   ST0-153
11.How does Web Messenger replication work?
A.There is no replication
B.Messages can be replicated to all servers or a number of servers or not replicated
C.Messages are stored on all servers or not replicated
D.Messages can only be replicated to a number of servers or not replicated
E.Messages are always replicated on all servers unless it is a DMZ server
Answer: B

Symantec   ST0-153認証試験   ST0-153認定試験   ST0-153認証試験
12.How is the private key of the ADK protected?
A.The private key should be split into several shares and given to designated users.
B.The ADK keypair is stored on the server
C.The private key is protected by the Ignition Key
D.The ADK doesn't have a private key
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153過去問
13.How many backups are kept by default?
A.7
B.30
C.5
D.5, not configurable
Answer:C

Symantec認定資格   ST0-153   ST0-153   ST0-153練習問題   ST0-153
14.If a user belongs to 3 different groups, which one will give this user policy?
A.The first one created on the server if there is no order specified
B.The Excluded group if he belongs to it
C.Wherever LDAP puts them first
D.The Everyone group
Answer:B

Symantec参考書   ST0-153練習問題   ST0-153
15.If Alice has forgotten the passphrase for her encrypted boot volume, what can her administrator do?
A.Use the WDE-ADMIN group access to authenticate at BootGuard and change the passphrase
B.Check the box for "Automatically decrypt boot disk upon power on" in Consumer Policy
C.Use the Account lockout mechanism to reset her passphrase
D.Use the Whole Disk Recovery Token
E.Reset her passphrase in PGP Universal Server
Answer: D

Symantec   ST0-153問題集   ST0-153
16.A user has never dealt with another employee but is able to send them secure email because they
have a PGP Universal Server.This is possible because of:
A.This is an example of the SMIME Web of Trust
B.Manual verification
C.This is not possible with PGP products
D.A trust relationship
Answer:D

Symantec   ST0-153参考書   ST0-153   ST0-153   ST0-153   ST0-153認定資格
18.If you did not specify network settings during the installation process, which of the following IP
addresses would initially be assigned to your PGP Universal Server?
A.172.16.10.100/24
B.192.168.1.100/24
C.10.1.1.100/24
D.none of the above
Answer:B

Symantec認証試験   ST0-153   ST0-153認定試験   ST0-153
19.If you had to manually type in your PGP Universal Server address to administer it, what would it be?
A.http://Key.domain:443
B.https://Key.domain:9000
C.https://Keys.domain
D.https://Keys.domain:9000
Answer:D

Symantec練習問題   ST0-153   ST0-153認定試験   ST0-153認定資格   ST0-153   ST0-153参考書
20.If you move an encrypted file out of a PGP NetShare protected folder and onto your Windows desktop
what happens?
A.The file is decrypted
B.The file remains encrypted
C.The file remains encrypted only if it is protected by the blacklist
D.If advanced user mode is enabled it stays encrypted
E.It is decrypted if the file is data created by an application on the blacklist
Answer: B

Symantec   ST0-153認証試験   ST0-153認定試験

NO.6 How do PGP Universal Server clusters resolve conflicts where a user account is being changed on two
or more servers at the same time?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:D

Symantec参考書   ST0-153認証試験   ST0-153認定資格

没有评论:

发表评论