2014年6月2日星期一

070-561-VB試験問題集、MB2-876最新な問題集、074-325最新な問題集

あなたはIT職員ですか。今年で一番人気があるIT認証試験に申し込みましたか。もし「はい」と答えてくれたら、あなたはラッキですよ。IT-Passports.comのMicrosoftの070-561-VBトレーニング資料はあなたが100パーセント試験に合格することを保証しますから。これは絶対に真実なことです。IT業種でより高いレベルに行きたいのなら、IT-Passports.comを選ぶのは間違いなく選択です。当社のトレーニング資料はあなたが全てのIT認証試験に合格することを助けます。しかも値段が手頃です。信じないことはしないでください。IT-Passports.comを利用したら分かります。

IT業界の中でたくさんの野心的な専門家がいって、IT業界の中でより一層頂上まで一歩更に近く立ちたくてMicrosoftのMB2-876試験に参加して認可を得たくて、Microsoft のMB2-876試験が難度の高いので合格率も比較的低いです。MicrosoftのMB2-876試験を申し込むのは賢明な選択で今のは競争の激しいIT業界では、絶えず自分を高めるべきです。しかし多くの選択肢があるので君はきっと悩んでいましょう。

IT-Passports.comのウェブサイトをクリックしたら、IT-Passports.comに登録した人々が非常にたくさんいることに驚いたでしょう。実はこれは普通なことです。IT-Passports.comは毎日異なる受験生に様々なトレーニング資料を提供します。彼らは当社の資料を利用してから試験に受かりました。これは当社が提供したMicrosoftの074-325トレーニング資料が本当に効果的なものということを証明しました。もしあなたも試験に合格したいのなら、IT-Passports.comをミスしないでください。IT-Passports.comはきっとあなたのニーズを満たせますから。

IT-Passports.comの074-325問題集はあなたの一発合格を保証できる資料です。問題集の的中率はとても高いですから、この問題集だけで試験に合格することができます。信じられなら利用してみてください。不合格になればIT-Passports.comは全額返金のことができますから、絶対損にならないです。利用したら074-325問題集の品質がわかるようになるので、まず問題集の無料なサンプルを試しましょう。問題集のdemoが無料で提供されますから、IT-Passports.comのサイトをクリックしてダウンロードしてください。

試験番号:070-561-VB 学習資料
試験科目:TS: MS .NET Framework 3.5, ADO.NET Application Development
問題と解答:全99問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:MB2-876 受験記対策
試験科目:Extending Microsoft Dynamics CRM 2011
問題と解答:全81問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:074-325 全真問題集
試験科目:Administering Office 365 for Small Businesses
問題と解答:全88問

>>詳しい紹介はこちら

今あなたが無料でIT-Passports.comが提供したMicrosoftの074-325認定試験の学習ガイドをダウンロードできます。それは受験者にとって重要な情報です。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/074-325.html

NO.1 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E

Microsoftフリーク   074-325受験記   074-325過去問   074-325模擬
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).

NO.2 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C

Microsoft過去問   074-325独学   074-325認定証   074-325取得   074-325赤本
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.

NO.3 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C

Microsoft   074-325認定資格   074-325
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D

Microsoft学習   074-325日記   074-325講座   074-325フリーク   074-325模擬   074-325会場
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D

Microsoft書籍   074-325練習問題   074-325過去問   074-325 PDF   074-325 vue
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B

Microsoft内容   074-325資格   074-325勉強法
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A

Microsoft認証試験   074-325合格点   074-325攻略   074-325費用   074-325フリーク
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C

Microsoft試験   074-325入門   074-325費用
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B

Microsoft勉強法   074-325過去問   074-325問題   074-325
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A

Microsoft   074-325ふりーく   074-325   074-325練習問題

没有评论:

发表评论