IT-Passports.comが提供した教育資料は真実のテストに非常に近くて、あなたが弊社の短期の特殊訓練問題を通じてすぐにIT専門の知識を身につけられます。弊社は君の試験の100%合格率を保証いたします。
VMwareのVCP-550日本語認定試験の合格証明書はあなたの仕事の上で更に一歩の昇進で生活条件が向上することが助けられます。VMwareのVCP-550日本語認定試験はIT専門知識のレベルの検査でIT-Passports.comの専門IT専門家があなたのために最高で最も正確なVMwareのVCP-550日本語試験資料が出来上がりました。IT-Passports.comは全面的な最高のVMware VCP-550日本語試験の資料を含め、きっとあなたの最良の選択だと思います。
君はまだVMware VDCD510認証試験を通じての大きい難度が悩んでいますか? 君はまだVMware VDCD510認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてVMware VDCD510認証試験を通りたいですか?IT-Passports.comを選択しましょう!IT-Passports.comはきみのIT夢に向かって力になりますよ。
全てのIT職員はVMwareのVCP-550試験をよく知っています。これは一般的に認められている最高級の認証で、あなたのキャリアにヘルプを与えられます。あなたはその認証を持っているのですか。VMwareのVCP-550試験は非常に難しい試験ですが、IT-Passports.comのVMwareのVCP-550試験トレーニング資料を手に入れたら大丈夫です。試験が難しいと感じるのは良い方法を選択しないからです。IT-Passports.comを選んだら、成功の手を握ることがきるようになります。
試験科目:VMware Certified Professional on vSphere 5 Exam (VCP-550日本語版)
問題と解答:全267問
試験科目:VMware Certified Advanced Professional - Datacenter DesignExam
問題と解答:全279問
VMwareのVCP-550日本語試験の準備をしていたら、IT-Passports.comは貴方が夢を実現することにヘルプを与えます。 IT-Passports.comのVMwareのVCP-550日本語試験トレーニング資料は高品質のトレーニング資料で、100パーセントの合格率を保証できます。もしあなたが適当な時間を持って勉強できるのなら、IT-Passports.comのVMwareのVCP-550日本語試験トレーニング資料を選びましょう。この資料を手に入れたら、楽に試験の準備をすることができます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/VDCD510.html
NO.1 You are the technical designer for a vSphere platform transformation project. After conducting
SME interviews and using various platform information-gathering methods, you have created a
high-level design document. This document specifies the following: Requirements: R1. The solution
must not have a single point of failure. R2. Production applications must not have an outage of
more than 10 seconds. R3. Data must be based in the UK. R4. There is a 7-year retention policy for
contracts. R5. Applications should support existing and developing workloads for the next 3 years'
growth. Spec of servers: Web 1 vCPU, 2 GB RAM, 100 GB storage App 1 vCPU, 4 GB RAM, 100 Gb
storage DB 2 vCPU, 16 GB RAM, 750 Gb storage At a late stage in the software development life
cycle of a production application developed in- house, an unfortunate issue was identified when the
application was deployed to the production vSphere cluster. The production core stacked switch has
capacity issues, and this is having a serious impact on all applications for which the switch is
providing network services. Within the test system, the application works as intended in the single
test VLAN and with a single-host configuration. Which of the following could be tried to help in this
situation, from a vSphere perspective? (Choose two)
A. Redevelop the application for a virtual platform
B. Place the application into a single-vApp network
C. Add DRS rules to keep network traffic within the same host, where possible
D. Configure network I/O control
Answer: B,D
VMware VDCD510勉強法 VDCD510認証試験 VDCD510
Explanation:
If you limit the application traffic to a specific dedicated network (that is, a separate VLAN) and
using enforced DRS affinity rules, the application traffic will not traverse the ESXi host's physical
network interfaces. This will ensure that the impact of the application is minimized, while also
ensuring that the application itself is not limited. The application servers already have vCPU settings.
This suggests that the system has already being virtualized in both types of environments. Network
I/O control could be useful in the event of contention, but the role of a designer would be to plan to
prevent contention where possible;
other options would be more beneficial.
In addition, Requirement 5 specifies that the system should work with workloads over the next 3
years. Network I/O control would suggest contention very early in the platform history. Chapter 4,
NetWork - Logical and Physical Design to allow applications to flow
3. Based on the information in the high-level design extract for question 2, which type of data
store would be required?
A. VMFS
B. NFS
Answer: A
VMware VDCD510 VDCD510 VDCD510対策
Explanation:
Because fault tolerance would be the only VMware technology that would meet the technical
requirements, VMFS is the only choice here. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
4. A project requirement
A. must be achieved
B. can be set as aspirational but may never be achieved
Answer: A
VMware攻略 VDCD510問題 VDCD510費用 VDCD510認定試験
Explanation:
A project requirement is a specific deliverable that the business has said must be provided at the
end of a project. It must always be achieved. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
5. The vCenter database is powered off ungracefully, along with a three cluster nodes in a
separate cluster. Will the failed existing ESXi host nodes restart correctly using Auto Deploy?
A. Yes
B. No
Answer: A
VMware教材 VDCD510ガイド VDCD510
Explanation:
Auto Deploy enables an untrained IT professional to increase capacity while ensuring
quality and consistency within a cluster. However, there is a dependency on the
vCenter server and Auto Deploy server roles at different times. In this case, the ESXi
hosts have already booted successfully. This means that all subsequent reboots will be
controlled using configuration from the Auto Deploy server, not vCenter. If the
vCenter database is impacted, the ESXi hosts will automatically restore. Even in the
event of no vCenter availability, hosts will use the last-known copy of a distributed
switch or the configured vSphere switch.
Chapter X, Putting it all together
6. A logical diagram shows vendor-specific information.
A. True
B. False
Answer: B
VMware認定試験 VDCD510独学 VDCD510種類 VDCD510練習
Explanation:
A logical diagram shows the high-level components of a design or platform.
It may include descriptions such as data flow and entity relationships. However, it does not show
specific vendors (such as Dell or HP).
Chapter 2, Creating the design
7. You are a VMware architect employed to design and build application environments and the
underlying platform for a software development company.
The company is using a "devops" approach and has engaged with you at the beginning of the first
planning meeting/pre-sprint.
The software has yet to be written. However, you have some high-level specifications that are
subject to change at each of the early meetings.
The is more logical for virtual machine sizing.
A. predictive sizing approach based on current software
B. adaptive sizing approach
Answer: B
VMware方法 VDCD510体験 VDCD510練習問題 VDCD510受験記
Explanation:
There are two types of scaling approaches in virtual platforms:
adaptive and predictive. Both approaches are usable; however, a designer must work out which is
the best approach for each project. The adaptive approach to guest virtual machine design is a
major advantage that virtualization technology brings to a datacenter. It allows a guest virtual
machine to be created initially on a few metrics or high-level requirements (such as a limited budget)
and scaled (that is, grown, not shrunk) through the virtual machine life cycle. In many cases, this
scaling can be performed hot/live without outage/downtime to the running applications. The
predictive approach, on the other hand, requires more planning and research, and you must know
the metrics before deployment. The advantage here is that once the virtual machine has been
deployed, only application maintenance is required. The application requirements are known.
Chapter 5, Design Approaches
8. You are working on a hybrid cloud project, where production applications (yet to be fully
developed) are to be deployed. Which of the following is a project requirement?
A. The production data must be in the UK at all times.
B. The hosting partner provides sufficient resources without overcommitment to support
application load.
C. The hosting provider meets uptime expectations.
D. The development team provides the software on time.
Answer: A
VMware関節 VDCD510認証試験 VDCD510虎の巻 VDCD510 VDCD510攻略
Explanation:
A requirement is a definable and measurable project item. It must be part of the delivery, and its
removal cannot be justified. Chapter 2, Definitions of Key Terms
9. Storage DRS is enabled by default.
A. True
B. False
Answer: B
VMware VDCD510 VDCD510教育 VDCD510問題 VDCD510練習
10. Based on the information in the high-level design extract from question 2, what storage
protocol is unsuitable?
A. NFS
B. iSCSI
C. FC
Answer: A
VMware学校 VDCD510 VDCD510入門
Explanation:
The requirements state that the application uptime requirements would not be met if using vSphere
HA alone. vSphere HA would
invoke a restart of guest virtual machines after at least 10 seconds. VMware fault tolerance would
meet the uptime
requirements; a failover would result in zero downtime of the application. This technology can be
used only with VMFS; therefore, NFS cannot be used in this design. Chapter 4, NetWork - Logical
and Physical Design to allow applications to flow
11. A logical design can contain which of the following? (Choose three)
A. BIOS settings
B. Data flow
C. Key component relationships
D. High-level diagrams
E. Server host names
Answer: B,C,D
VMwareガイド VDCD510一発合格 VDCD510関節
Explanation:
A logical diagram can be used to show service components and how they relate to each other. A
logical diagram is high level in nature and is independent of the hardware used for a solution.
Chapter 2, Presenting the Data Gathered
12. A best practice can change over time.
A. True
B. False
Answer: A
VMware参考書 VDCD510対策 VDCD510クラムメディア VDCD510問題集 VDCD510スクール
Explanation:
A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will
have limited best-practice information except for vendor- or vendor-partner-based
recommendations.
The longer a technology is used in a community, the more
potential success; therefore, best practices can change over time.
Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes
13. When designing a storage platform, which of the following should be considered as part of
the overall design?
A. Capacity
B. I/O requirements of the applications to be supported
C. Disk latency tolerance
D. Growth rate
E. All of the above
Answer: E
VMware受験記 VDCD510 VDCD510問題 VDCD510方法 VDCD510番号
Explanation:
A storage platform logical design requires in-depth analysis of factors that can affect applications.In
the case of storage, aspects that relate to the physical layer-such as the amount of usable space
required for services;
the size, number, and speed of disks; and how fast the data is being produced-could have a
substantial impact to the storage platform. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
14. Only a software vendor develops a standard process or configuration.
A. True
B. False
Answer: B
VMware過去 VDCD510一発合格 VDCD510過去問 VDCD510学習
Explanation:
A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will have limited
best-practice information except for vendor- or vendor-partner-based recommendations.
The longer a technology is used in a community, the more potential success; therefore, best
practices may be recommended by non-vendor-related people. It is up to a designer to validate this
information rather than ignore it straightaway. Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes
15. Which of the following vSphere cluster technologies would meet the application
requirements specified in the high-level design extract for question 2?
A. FT
B. HA
Answer: A
VMware割引 VDCD510認定 VDCD510独学
Explanation:
vSphere HA would need to wait at least 10 seconds before a restart would be possible. This would
not meet requirements. In the event of a restart, it could be possible to be without the application
feed database for about 15 minutes. VMware FT would enable the service to be provided without
additional redevelopment. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches
NO.2 Storage DRS can be enabled and can balance I/O levels based on
A. real-time stats
B. historical stats
Answer: B
VMware合格率 VDCD510 VDCD510認定試験 VDCD510 VDCD510
Explanation:
Storage DRS can balance I/O by using storage vMotion. This would be based on historical values for
a period of time. Storage DRS would make decisions based on these figures. If the system were
using realtime stats, the machines could potentially migrate a lot more. This could have an effect on
the latency figures for some systems. The larger historical sampling in storage DRS allows the system
to make a decision with limited risk of impacting I/O-unlike moving a virtual machine over and over
again. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches
没有评论:
发表评论