2013年10月30日星期三

IBM 00M-667認定試験に合格できる参考書を紹介

00M-667認定試験を受験したいですか。00M-667認証資格を取得したいですか。試験に準備する時間が足りないあなたは、どうやって試験に合格できますか。しようがないわけではないです。短時間の準備でも楽に試験に合格することができるようになりますよ。それでは、どのようにすればそれを達成できますか。実は方法がとても簡単です。すなわちIT-Passports.comの00M-667問題集を利用して試験の準備をすることです。

ここで無料にIT-Passports.comが提供したIBMの00M-667試験の部分練習問題と解答をダウンロードできて、一度IT-Passports.comを選ばれば、弊社は全力に貴方達の合格を頑張ります。貴方達の試験に合格させることができないと、すぐに全額で返金いたします。

なんで悩んでいるのですか。IBMの00M-667認定試験にどうやって合格するかということを心配していますか。確かに、00M-667認定試験に合格することは困難なことです。しかし、あまりにも心配する必要はありません。試験に準備するとき、適当な方法を利用する限り、楽に試験に合格することができないわけではないです。では、どんな方法が効果的な方法なのかわかっていますか。IT-Passports.comの00M-667問題集を使用することが最善の方法の一つです。IT-Passports.comは今まで数え切れないIT認定試験の受験者を助けて、皆さんから高い評判をもらいました。この問題集はあなたの試験の一発合格を保証することができますから、安心に利用してください。

IT-Passports.comにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってIBM 00M-667認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。君が後悔しないようにもっと少ないお金を使って大きな良い成果を取得するためにIT-Passports.comを選択してください。IT-Passports.comはまた一年間に無料なサービスを更新いたします。

IT認定試験の中でどんな試験を受けても、IT-Passports.comの00M-667試験参考資料はあなたに大きなヘルプを与えることができます。それは IT-Passports.comの00M-667問題集には実際の試験に出題される可能性がある問題をすべて含んでいて、しかもあなたをよりよく問題を理解させるように詳しい解析を与えますから。真剣にIT-Passports.comのIBM 00M-667問題集を勉強する限り、受験したい試験に楽に合格することができるということです。

試験番号:00M-667問題集
試験科目:IBM 「IBM Mobile Foundation Enterprise Sales Mastery Test v1」
問題と解答:全43問

IBMの00M-667認定試験は人気があるIT認証に属するもので、野心家としてのIT専門家の念願です。このような受験生は00M-667認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/00M-667.html

NO.1 Which scenario is NOT a strong use cases for IBM Worklight?
A. A bank looking to deploy one application for millions of customers
B. A global financial organization who wants to deploy 10 applications for different lines of
business
C. A technical conglomerate that wants to build 50 applications but has tight control over their
branding and security processes
D. A company that wants to support legacy rugged Windows CE/ 6.5 devices
Answer: D

IBM認定試験   00M-667   00M-667   00M-667認定試験

NO.2 What added benefit is there to the IBM Worklight Mobile Platform compared to in-house
mobile
development?
A. IBM Worklight provides a middleware services layer.
B. IBM Worklight provides Optimization capabilities.
C. IBM Worklight provides multiple features to address enterprise security requirements.
D. All of the above
Answer: D

IBM認定証   00M-667   00M-667認定試験   00M-667認定試験

NO.3 Which of the following pro/con statement(s) best represents the characteristics of developing
a
fully native mobile application?
A. Pro - limited user experience / Con - short development cycles
B. Pro - engaging user experience / Con - inefficient and costly development for multiple devices
C. Pro - simple development effort / Con - applications are more secure
D. All of the above.
Answer: B

IBM認定資格   00M-667認定証   00M-667問題集   00M-667認定試験   00M-667認証試験
6. In addition to traditional mobile device management which capabilities are included in IEM for
Mobile Devices?
A. An integrated security and compliance picture for all devices.
B. Integration with related IT systems such as asset management, service desk, and security
intelligence.
C. A unique, highly scalable architecture that allows instant delivery of new capabilities.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667   00M-667練習問題   00M-667   00M-667   00M-667
7. What is the main challenge associated with the “bring your own device” (BYOD) trend?
A. Companies want their employees to use issued devices so budget is not wasted.
B. IT is expected to support personal devices and their access to sensitive back-end systems.
C. HR wants to avoid employees bringing status symbols to work.
D. Companies don't want employees using social applications at work.
Answer: B

IBM   00M-667   00M-667認証試験
8. What is a hybrid mobile application?
A. An eco-friendly application that runs on electrical power and is overpriced for its value
B. An application that is developed by two separate teams integrating server-side and client-side
assets respectively
C. An application that is developed using both native and web-based coding languages
D. A mobile web application developed using JavaScript
Answer: C

IBM   00M-667問題集   00M-667練習問題   00M-667
9. What is Cast Iron used for?
A. Simple and rapid Cloud application integration projects
B. Connecting Cloud and On Premise applications
C. Data migration and Data Synchronization
D. All of the above
Answer: B

IBM過去問   00M-667認定試験   00M-667
10. Why is Cast Iron preferred over coding for clients or business?
A. Reduced Labor Costs: The hidden costs of custom code are revealed over time for maintaining
and changing integrations.
B. Custom code is point-to-point and thus not scalable over time.
C. Custom code does not provide visibility into what is working or broken.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667認定試験   00M-667   00M-667

NO.4 Which customer scenario represents the most ideal prospect for IBM Worklight Platform?
A. The customer that wants a pure native application and is looking to their digital design agency,
that built their ecommerce website, to now build their mobile application
B. The customer that is looking for a solution to help build mobile hybrid applications in house by
their web development team
C. The customer that believes they do not need a presence on commercial App Stores and just
wants a server side mobile web experience for their customers
D. The customer that is looking for a simple single app for a single device for its internal
employees
Answer: B

IBM過去問   00M-667   00M-667   00M-667

NO.5 IBM Endpoint Manager (IEM) provides:
A. Unified endpoint device management
B. Single point of control and visibility
C. Reduced hardware and administrative costs
D. All of the above
Answer: C

IBM認定試験   00M-667   00M-667参考書   00M-667認証試験

IT-Passports.comの問題集はIT専門家がIBMの00M-667認証試験について自分の知識と経験を利用して研究したものでございます。IT-Passports.comの問題集は真実試験の問題にとても似ていて、弊社のチームは自分の商品が自信を持っています。IT-Passports.comが提供した商品をご利用してください。もし失敗したら、全額で返金を保証いたします。

没有评论:

发表评论