人生にはあまりにも多くの変化および未知の誘惑がありますから、まだ若いときに自分自身のために強固な基盤を築くべきです。あなた準備しましたか。IT-Passports.comのMicrosoftの070-342日本語試験トレーニング資料は最高のトレーニング資料です。IT職員としてのあなたは切迫感を感じましたか。IT-Passports.comを選んだら、成功への扉を開きます。頑張ってください。
074-325認定試験はたいへん難しい試験ですね。しかし、難しい試験といっても、試験を申し込んで受験する人が多くいます。なぜかと言うと、もちろん074-325認定試験がとても大切な試験ですから。IT職員の皆さんにとって、この試験の074-325認証資格を持っていないならちょっと大変ですね。この認証資格はあなたの仕事にたくさんのメリットを与えられ、あなたの昇進にも助けになることができます。とにかく、これは皆さんのキャリアに大きな影響をもたらせる試験です。こんなに重要な試験ですから、あなたも受験したいでしょう。
いつもあなたに最高の070-464日本語認定試験に関連する試験参考書を与えられるために、IT-Passports.comは常に問題集の質を改善し、ずっと最新の試験のシラバスに応じて問題集を更新しています。現在の市場では、IT-Passports.comはあなたの最もよい選択です。長い間にわたって、IT-Passports.comは多くの受験生に認可されました。私を信じていないなら、周りの人々に聞いてみてもいいです。IT-Passports.comの試験問題集を利用したことがある人がきっといますから。IT-Passports.comは最優秀な試験070-464日本語参考書を提供してあなたを試験に合格させることを保証します。
君はほかのサイトや書籍もブラウズ するがもしれませんが、弊社の関連の学習資料と比較してからIT-Passports.comの商品の範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。IT-Passports.comだけ全面と高品質の問題集があるのではIT-Passports.comの専門家チームが彼らの長年のIT知識と豊富な経験で研究してしました。そして、IT-Passports.comに多くの受験生の歓迎されます。
試験科目:Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 (070-342日本語版)
問題と解答:全119問
試験科目:Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases (070-464日本語版)
問題と解答:全183問
もしあなたはまだMicrosoftの074-325試験に合格するのために悩まればIT-Passports.comは今あなたを助けることができます。IT-Passports.comは高品質の学習資料をあなたを助けて優秀なMicrosoftの074-325会員の認証を得て、もしあなたはMicrosoft 074-325の認証試験を通して自分を高めるの選択を下ろして、IT-Passports.comはとてもよい選択だと思います。
みなさんにIT-Passports.comを選ぶのはより安心させるためにIT-Passports.comは部分のMicrosoft 070-342日本語試験材料がネットで提供して、君が無料でダウンロードすることができます。安心に弊社の商品を選ぶとともに貴重な時間とエネルギーを節約することができる。IT-Passports.comは真実のMicrosoft 070-342日本語認証試験の問題集が100%で君の試験の合格を保証します。君の明るい将来を祈っています。
わずか数年の中に、Microsoft 070-464日本語認定試験がたくさんの人の日常生活にとても大きい影響を与えています。簡単で順調にMicrosoft 070-464日本語認定試験を通すのは問題になりますが、IT-Passports.comはこの問題を解決できるよ。弊社の問題集はIT技術者がこつこつ研究して、正確で最新なもので君の070-464日本語認定試験を簡単に通すことにいいトレーニングツールになりますよ。IT-Passports.comを選られば、成功しましょう。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/074-325.html
NO.1 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C
Microsoft 074-325 PDF 074-325費用 074-325特典 074-325費用 074-325
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D
Microsoft受験記 074-325対策 074-325合格率 074-325問題集 074-325会場
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D
Microsoft 074-325種類 074-325番号 074-325 PDF
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B
Microsoftガイド 074-325スクール 074-325
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A
Microsoftふりーく 074-325学習 074-325 074-325 074-325練習問題
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C
Microsoftフリーク 074-325認定証 074-325初心者 074-325勉強法
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B
Microsoft 074-325問題集 074-325対策 074-325費用 074-325過去問 074-325赤本
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A
Microsoft問題 074-325テスト 074-325方法 074-325学習 074-325問題集 074-325教材
NO.2 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C
Microsoft PDF 074-325試験 074-325認定資格 074-325会場 074-325教本
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.
NO.3 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E
Microsoft会場 074-325クラムメディア 074-325赤本
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).
没有评论:
发表评论