IT-Passports.comのCitrixの1Y0-A28試験トレーニング資料は現在で一番人気があるダウンロードのフォーマットを提供します。PDFとソフトのフォーマットで、ダウンロードするのは易いです。IT-Passports.comが提供した製品がIT専門家は実際の経験を活かして作った最も良い製品で、あなたが自分の目標を達成するようにずっと一生懸命頑張っています。
最近のわずかの数年間で、Citrixの1Y0-300認定試験は日常生活でますます大きな影響をもたらすようになりました。将来の重要な問題はどうやって一回で効果的にCitrixの1Y0-300認定試験に合格するかのことになります。この質問を解決したいのなら、IT-Passports.comのCitrixの1Y0-300試験トレーニング資料を利用すればいいです。この資料を手に入れたら、一回で試験に合格することができるようになりますから、あなたはまだ何を持っているのですか。速くIT-Passports.comのCitrixの1Y0-300試験トレーニング資料を買いに行きましょう。
試験の準備をするためにIT-Passports.comのCitrixの1Y0-A28試験トレーニング資料を買うのは冒険的行為と思ったとしたら、あなたの人生の全てが冒険なことになります。一番遠いところへ行った人はリスクを背負うことを恐れない人です。また、IT-Passports.comのCitrixの1Y0-A28試験トレーニング資料が信頼できるのは多くの受験生に証明されたものです。IT-Passports.comのCitrixの1Y0-A28試験トレーニング資料を利用したらきっと成功できますから、IT-Passports.comを選ばない理由はないです。
試験科目:Implementing NetScaler 10 for Networking and Traffic Optimization
問題と解答:全123問
IT-Passports.comについてどのくらい知っているのですか。IT-Passports.comの1Y0-300試験問題集を利用したことがありますか。あるいは、知人からIT-Passports.comを聞いたことがありますか。IT認定試験に関連する参考書のプロな提供者として、IT-Passports.comは間違いなくあなたが今まで見た最高のサイトです。なぜこのように確かめるのですか。それはIT-Passports.comのように最良の1Y0-300試験参考書を提供してあなたに試験に合格させるだけでなく、最高品質のサービスを提供してあなたに100%満足させることもできるサイトがないからです。
もう既にCitrixの1Y0-A28認定試験を申し込みましたか。「もうすぐ試験の時間なのに、まだ試験に合格する自信を持っていないですが、どうしたらいいでしょうか。何か試験に合格するショートカットがあるのですか。試験参考書を読み終わる時間も足りないですから・・・」いまこのような気持ちがありますか。そうしても焦らないでくださいよ。試験を目前に控えても、ちゃんと試験に準備するチャンスもあります。何のチャンスですかと聞きたいでしょう。それはIT-Passports.comの1Y0-A28問題集です。これは効果的な資料で、あなたを短時間で試験に十分に準備させることができます。この問題集の的中率がとても高いですから、問題集に出るすべての問題と回答を覚える限り、1Y0-A28認定試験に合格することができます。
どのようにすればもっと楽にCitrixの1Y0-A28認定試験に合格することができるかについて考えたことがありますか。試験に合格する秘密を見つけましたか。それを行う方法がわからない場合、私は教えてあげましょう。実際には、認定試験に合格できる方法が多くあります。試験に関連する知識を一生懸命習得することがただ一つの方法です。今はそのようにしていますか。しかし、これが一番時間を無駄にして、望ましい効果を得られない方法です。それに、毎日仕事で忙しいあなたは、恐らく試験に準備する充分な時間がないでしょう。では、IT-Passports.comの1Y0-A28問題集を試しましょう。この試験参考書はきっとあなたに思えぬ良い結果を与えられます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1Y0-A28.html
NO.1 A network engineer needs to upgrade both appliances of a High Availability (HA)
pair. In which order should the network engineer upgrade the appliances?
A. Disable high availability and upgrade one node at a time.
B. Upgrade the primary node first without disabling high availability.
C. Upgrade the secondary node first without disabling high availability.
D. Perform the upgrade simultaneously without disabling high availability.
Answer: C
Citrix会場 1Y0-A28 1Y0-A28過去 1Y0-A28方法
NO.2 Scenario: The NetScaler has connections to a large number of VPNs. The network engineer
wants to minimize
the number of ARP requests. Which feature should the network engineer enable to minimize ARP
requests?
A. TCP Buffering
B. Use Source IP
C. Edge Configuration
D. MAC based forwarding
Answer: D
Citrix会場 1Y0-A28科目 1Y0-A28認定 1Y0-A28参考書
NO.3 What should a network engineer do to prevent unauthorized users from using the root user
account?
A. Reset the nsroot account.
B. Change the nsroot password.
C. Create an authorization policy.
D. Bind a policy to the root user account.
Answer: B
Citrixガイド 1Y0-A28通信 1Y0-A28一発合格 1Y0-A28赤本
NO.4 An engineer has two NetScaler devices in two different datacenters and wants to create a high
availability (HA) pair with the two devices, even though they are on two different subnets.
How can the engineer configure the HA Pair between the two NetScaler devices?
A. Configure StaySecondary on the second datacenter appliance.
B. Ensure that INC mode is enabled during the creation of the HA Pair.
C. Enable the HAMonitors on all interfaces after the HA Pair has been created.
D. Change the NSIP of the second appliance to be on the same subnet as the first appliance.
Answer: B
Citrix勉強法 1Y0-A28練習 1Y0-A28認証試験
NO.5 The network engineer would like all HTTP and HTTPS requests that travel through the
NetScaler to have an HTTP header added with the source IP address for logging on the web servers.
How should the network engineer accomplish this?
A. Enable Web Logging
B. Enable the client IP option
C. Configure the TCP Parameters
D. Enable the 'Use Source IP mode'
Answer: B
Citrix割引 1Y0-A28入門 1Y0-A28教育 1Y0-A28問題
6. A network engineer has configured two NetScaler MPX appliances as a high availability (HA)
pair.
What can the engineer configure to prevent failover if only a single interface fails?
A. FIS
B. PBR
C. SNMP
D. VMAC
Answer: A
Citrix赤本 1Y0-A28スクール 1Y0-A28参考書
7. Scenario: A NetScaler appliance currently has a manually configured channel containing four
interfaces;
however, the engineer has been told that the NetScaler must now only use a single interface for this
network.
The engineer removes the channel and immediately notices a decrease in network performance.
How could the engineer resolve this issue?
A. Reset the unused interfaces
B. Disable the unused interfaces
C. Enable flow control on all interfaces
D. Disable HA monitoring on the three interfaces that are no longer required
Answer: B
Citrixスクール 1Y0-A28対策 1Y0-A28体験 1Y0-A28
8. Scenario: A NetScaler engineer needs to enable access to some web servers running on an
IPv6-only network. The clients connecting
the services are
on an IPv4 network. The
engineer has already enabled IPv6 on the NetScaler. What does the engineer need to do in order to
provide access to the services on the IPv6 network?
A. Create an IPv6 tunnel and a IPv4 virtual server.
B. Configure an IPv6 VLAN and bind the required interface.
C. Create a IPv4 virtual server and bind the service group to it.
D. Create an IPv6 ACL and a IPv4 virtual server and bind the ACL to the virtual server.
Answer: C
Citrix vue 1Y0-A28練習 1Y0-A28練習 1Y0-A28会場 1Y0-A28
9. Scenario: An engineer executes the following commands: add vlan 2 bind vlan 2 -ifnum 1 / 2 add
ns ip 10.110.4.200 255.255.255.0 bind vlan 2 -IPAddress 10.110.4.200 255.255.255.0 What type of
IP address has been added to the NetScaler?
A. VIP address
B. NSIP address
C. SNIP address
D. GSLB Site IP address
Answer: C
Citrix勉強法 1Y0-A28費用 1Y0-A28虎の巻 1Y0-A28教育 1Y0-A28書籍
10. Scenario: A network engineer needs to configure Citrix NetScaler to provide Access Gateway
services to VLAN 2 using interface 1 /1 only, while also using interface 1 / 2 to provide load balancing
services to VLAN 3. How could this result be achieved?
A. Disable static route advertisement.
B. Disable layer 2 mode Create 2 untagged VLANs - VLAN 2 and VLAN 3 Bind VLAN 2 to Interface 1 /1
Bind VLAN 3 to Interface 1 / 2
C. Enable Layer 3 mode Create a Channel Interface using Interface 1 /1 and 1 / 2 Create 2 VMACs Bind
a VMAC to interface 1 /1 and 1 / 2
D. Configure policy-based routing using the Interface option as a filter.
Answer: B
Citrix認定証 1Y0-A28 1Y0-A28内容 1Y0-A28参考書
11. Scenario: A network engineer needs to re-configure the NetScaler to utilize two new VLANs -
VLAN2 and VLAN3. VLAN2 is an untagged VLAN and VLAN3 will require a .1q compliant tag.
Interface 1 /1 is the only interface that
will be used on the NetScaler. How could the engineer configure
the NetScaler so that it can communicate with both networks?
A. Change the NSVLAN to 3 Add VLAN 2 and bind interface 1 /1 as untagged
B. Enable the Tag all VLANs option on interface 1 /1.
C. Add VLAN2 and bind interface 1 /1 as untagged Add VLAN3 and bind interface 1 /1 as tagged
D. Add a SNIP for each VLAN Enable management access on the SNIP for VLAN3
Answer: C
Citrix教材 1Y0-A28日記 1Y0-A28教材 1Y0-A28認定試験 1Y0-A28教科書
12. Why would an engineer want to specify a TCP Profile for a specific service group?
A. To enable use of features like SSL over TCP for that specific service group.
B. To adjust the TCP settings for traffic to and from that specific service group.
C. To use a specific SNIP for traffic to the back-end servers in that service group.
D. To enable features like use source IP , TCP keep alive and TCP buffering for a specific service group.
Answer: B
Citrix模擬 1Y0-A28認定証 1Y0-A28ふりーく 1Y0-A28認定 1Y0-A28参考書 1Y0-A28
没有评论:
发表评论