なんで悩んでいるのですか。SAPのC-TPLM30-65認定試験にどうやって合格するかということを心配していますか。確かに、C-TPLM30-65認定試験に合格することは困難なことです。しかし、あまりにも心配する必要はありません。試験に準備するとき、適当な方法を利用する限り、楽に試験に合格することができないわけではないです。では、どんな方法が効果的な方法なのかわかっていますか。IT-Passports.comのC-TPLM30-65問題集を使用することが最善の方法の一つです。IT-Passports.comは今まで数え切れないIT認定試験の受験者を助けて、皆さんから高い評判をもらいました。この問題集はあなたの試験の一発合格を保証することができますから、安心に利用してください。
アンケート調査によると、IT業種の皆さんが現在最も受験したい認定試験はSAPのC_TPLM30_65試験だそうです。確かに、この試験はとても大切な試験で、公的に認可されたものです。しかも、この認定資格があなたが高い技能を身につけていることも証明できます。しかしながら、試験の大切さと同じ、この試験も非常に難しいです。試験に合格するのは少し大変ですが、心配しないでくださいよ。IT-Passports.comはあなたに難しいC_TPLM30_65認定試験に合格することを助けてあげますから。
この情報の時代の中に、たくさんのIT機構はSAPのC_SRM_72認定試験に関する教育資料がありますけれども、受験生がこれらのサイトを通じて詳細な資料を調べられなくて、対応性がなくて受験生の注意 に惹かれなりません。
IT-Passports.comを通じて最新のSAPのC_SRM_72試験の問題と解答早めにを持てて、弊社の問題集があればきっと君の強い力になります。
試験科目:SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5
問題と解答:全95問
試験科目:SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5
問題と解答:全95問
試験科目:SAP Certified Application Associate - Supplier Relationship Management 7.2
問題と解答:全90問
成功した方法を見つけるだけで、失敗の言い訳をしないでください。SAPのC-TPLM30-65試験に受かるのは実際にそんなに難しいことではないです。大切なのはあなたがどんな方法を使うかということです。IT-Passports.comのSAPのC-TPLM30-65試験トレーニング資料はよい選択で、あなたが首尾よく試験に合格することを助けられます。これも成功へのショートカットです。誰もが成功する可能性があって、大切なのは選択することです。
ただ一つの試験の準備をするだけで時間をたくさん無駄にすることをやめてください。はやくIT-Passports.comのC-TPLM30-65問題集を入手しましょう。この問題集を持っていたら、どうやって効率的に試験の準備をすべきなのかをよく知るようになります。このC-TPLM30-65問題集はあなたを楽に試験に合格させる素晴らしいツールですから、この成功できチャンスを見逃せば絶対後悔になりますから、尻込みしないで急いで行動しましょう。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C_TPLM30_65.html
NO.1 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B
SAP書籍 C_TPLM30_65練習問題 C_TPLM30_65科目
NO.2 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C
SAP受験記 C_TPLM30_65通信 C_TPLM30_65
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D
SAPふりーく C_TPLM30_65学校 C_TPLM30_65講座 C_TPLM30_65学校 C_TPLM30_65過去 C_TPLM30_65テスト
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A
SAP C_TPLM30_65フリーク C_TPLM30_65教材 C_TPLM30_65認定
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C
SAP問題集 C_TPLM30_65独学 C_TPLM30_65問題集
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C
SAP C_TPLM30_65方法 C_TPLM30_65入門 C_TPLM30_65
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C
SAP C_TPLM30_65教材 C_TPLM30_65模擬
NO.3 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C
SAP PDF C_TPLM30_65一発合格 C_TPLM30_65学校 C_TPLM30_65練習問題
NO.4 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D
SAP費用 C_TPLM30_65短期 C_TPLM30_65対策 C_TPLM30_65 PDF
NO.5 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C
SAP認証試験 C_TPLM30_65割引 C_TPLM30_65クラムメディア
没有评论:
发表评论