IT-Passports.com はIT業界に認定試験大綱の主要なサプライヤーとして、専門家は一緻して品質の高い商品を開発し続けています。
IT-Passports.comのIBMのA2040-958試験トレーニング資料の知名度が非常に高いことを皆はよく知っています。IT-Passports.com は世界的によく知られているサイトです。どうしてこのような大きな連鎖反応になりましたか。それはIT-Passports.comのIBMのA2040-958試験トレーニング資料は適用性が高いもので、本当にみなさんが良い成績を取ることを助けられるからです。
もちろん、試験に関連する資料を探しているとき、他の様々な資料を見つけることができます。しかし、調査や自分自身の試用の後、IT-Passports.comのC2070-585問題集が試験の準備ツールに最適であることはわかります。IT-Passports.comの資料は試験に準備する時間が十分ではない受験生のために特別に開発されるものです。それはあなたを試験に準備するときにより多くの時間を節約させます。しかも、IT-Passports.comのC2070-585問題集はあなたが一回で試験に合格することを保証します。また、問題集は随時更新されていますから、試験の内容やシラバスが変更されたら、IT-Passports.comは最新ニュースを与えることができます。
従来の試験によってIT-Passports.com が今年のIBMのC2070-585認定試験を予測してもっとも真実に近い問題集を研究し続けます。IT-Passports.comは100%でIBMのC2070-585認定試験に合格するのを保証いたします。
試験科目:IBM Certified Solution Designer - Datacap Taskmaster Capture V8.1
問題と解答:全125問
試験科目:IBM SmartCloud Notes Hybrid Config & Onboard Data Transfer
問題と解答:全106問
試験科目:IBM Certified Deployment Professional - Datacap Taskmaster Capture V8.1
問題と解答:全126問
今は時間がそんなに重要な社会でもっとも少ないお時間を使って試験に合格するのは一番よいだと思います。IT-Passports.comが短期な訓練を提供し、一回に君の試験に合格させることができます。
人はそれぞれの夢を持っています。あなたの夢は何でしょうか。昇進ですか。あるいは高給ですか。私の夢はIBMのC2070-585認定試験に受かることです。この認証の証明書を持っていたら、全ての難問は解決できるようになりました。この試験に受かるのは難しいですが、大丈夫です。私はIT-Passports.comのIBMのC2070-585試験トレーニング資料を選びましたから。私が自分の夢を実現することを助けられますから。あなたもITに関する夢を持っていたら、速くIT-Passports.comのIBMのC2070-585試験トレーニング資料を選んでその夢を実現しましょう。IT-Passports.comは絶対信頼できるサイトです。
IT-Passports.comは客様の要求を満たせていい評判をうけいたします。たくさんのひとは弊社の商品を使って、試験に順調に合格しました。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C2070-588.html
NO.1 A company is experiencing some batch aborts that have been traced to recognition failure in
the OCR engine. What is the recommendation to alleviate this?
A. Use managed recognition.
B. Switch to another engine that will sacrifice accuracy for stability.
C. Check to make sure that the input images are oriented correctly.
D. Check the image file sizes. OCR will not work on images bigger than 82.3K. A lower resolution will
be required.
Answer: A
IBM練習 C2070-588スクール C2070-588赤本 C2070-588 C2070-588ガイド
NO.2 The solution designer is creating a standalone FastDoc application and needs to add a
workflow. What construct is created to contain the workflow?
A. Task Profile
B. Batch Profile
C. Batch monitor
D. FastApp template
Answer: B
IBM方法 C2070-588教育 C2070-588クラムメディア
NO.3 A customer has images that have machine print as well as handwritten data on the image. Is it
necessary to have an OCR_s or OCR_a engine as well as an ICR engine to extract/read data from the
image, and why?
A. Yes, both OCR_s and ICR_c engines will have to be used.
B. No, ICR_c engine works well with hand-printed and machine-printed text.
C. No, OCR_s engine works well with hand-printed and machine-printed text.
D. No, OCR_a is the only engine that can read hand-printed and machine-printed text.
Answer: B
IBM通信 C2070-588書籍 C2070-588参考書 C2070-588赤本 C2070-588入門
NO.4 An IBM Datacap Taskmaster developer has a specific page type which needs custom verify
panels to be created for both thick client and web interfaces. Which Datacap components can the
developer leverage to display custom verify interfaces to the end user?
A. FastDoc for thick client and AVerify.aspx for web.
B. DotEdit for thick client and VeriFine.aspx for web.
C. DotScan for thick client and ImgEnter.aspx for web.
D. Batch Pilot for thick client and AIndex.aspx for web.
Answer: B
IBM認定資格 C2070-588問題集 C2070-588 C2070-588日記
6. A customer scans in a document and the template is not recognized within the IBM Datacap
Taskmaster Capture application. What happens when the image or page is not identified?
A. The unidentified page is classified as "Default."
B. The unidentified page is removed from the DCO.
C. The page is classified as the previous identified page.
D. The page is classified as "Other" and has to be otherwise identified.
Answer: D
IBMスクール C2070-588対策 C2070-588講座
7. Which of the following is NOT an "out of the box" export target for IBM Datacap Taskmaster
Capture?
A. Microsoft SharePoint
B. Microsoft SQL Database
C. Open Text Cloud Storage
D. IBM Content Manager (CM8)
Answer: C
IBM虎の巻 C2070-588認定証 C2070-588過去 C2070-588クラムメディア
8. For optimal testing results of fingerprints created with AnalyzeImage, which of the following
image processing settings is NOT required?
A. Deskew
B. Line removal
C. Dot Removal
D. Border removal
Answer: B
IBM合格率 C2070-588赤本 C2070-588初心者
9. A customer has remote users that will be scanning in paper documents for their IBM Datacap
Taskmaster applications outside of their office network. What is the BEST method of ingestion for
the customer's application?
A. Use the Taskmaster Web client to scan and then upload the documents, using a TWAIN driver .
B. Use Taskmaster DotScan using ISIS or TWAIN scanner for the remote user to scan in new batches.
C. Use a fax machine where remote user fax images to a Rightfax server which is ingested by a
RuleRunner server using a OpenTextFaxServer task.
D. Use a third party application with a scanner for the remote user who then upload the images to a
network folder which is ingested by a RuleRunner server using VScan task.
Answer: A
IBM初心者 C2070-588模擬 C2070-588
10. The IBM Datacap Taskmaster Capture Studio Test tab provides all EXCEPT the following
runtime processing information?
A. Log file contents
B. Recognition zones
C. Custom action code
D. Batch hierarchy variables
Answer: C
IBM認証試験 C2070-588 C2070-588方法 C2070-588参考書
11. The client requirements outline the need to return documents to the original scan operator
(or department) for verification. What task detail settings will provide this functionality?
A. Mode: Router and Store: User ID
B. Queue by: User and Store: None
C. Mode: Router and Queue by: User
D. Queue by: User and Store: User ID
Answer: D
IBM対策 C2070-588過去 C2070-588
12. A solution designer is using the Application Wizard to create a new project. What are some
of the object types, within the hierarchy, that are created by default?
A. Document, Page and Field
B. Batch, Document Separators, Page
C. Variables, Document, Page and Field
D. Main Page, Trailing Page and Other Page
Answer: A
IBM合格率 C2070-588教材 C2070-588会場
13. A customer has more than 200 types of documents to be scanned using IBM Datacap
Taskmaster Capture. Some documents have more than 100 index fields that need to be captured.
How many documents / pages / fields can be created in the DCO?
A. Unlimited documents / pages / fields
B. Limited to 50 documents / pages / fields
C. Limited to 10 documents / pages / fields
D. Limited to 100 documents / pages / fields
Answer: A
IBMガイド C2070-588過去問 C2070-588
14. When IBM Datacap Taskmaster Capture converts a single multi-page file to individual a TIFF
file, what determines the maximum number of files that are created and output using the Convert
library actions?
A. The SetMaxImageFiles action determines the maximum.
B. There is no restriction on the maximum number of output files.
C. Inherently a maximum of 1,296 individual TIFF files can be output.
D. Individual Convert actions properties determine the maximum number of output files.
Answer: C
IBM関節 C2070-588 C2070-588模擬 C2070-588教材
15. A race condition can occur when two or more threads are able to access shared data. Which
statement is TRUE about the automated vscan task?
A. By default all batch creation tasks are synchronized in memory and can run simultaneously
without conflict.
B. Batch creation tasks from two different applications looking in the same input folder can run
simultaneously without conflict.
C. Batch creation tasks from two different applications looking in two different input folders can run
simultaneously without conflict.
D. Batch creation tasks from a single application but in separate jobs looking in the same input
folders can run simultaneously without conflict.
Answer: C
IBMクラムメディア C2070-588難易度 C2070-588問題集
NO.5 An IBM Datacap Taskmaster Capture system is being architected to support a large capture
processing operation consisting of 500 dedicated Taskmaster web users located in the same facility.
What is the minimum recommended number of Microsoft IIS instances?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: D
IBM合格率 C2070-588科目 C2070-588学習 C2070-588クラムメディア C2070-588クラムメディア
没有评论:
发表评论