2014年9月20日星期六

ST0-237全真問題集、ST0-250練習問題

あなたが悲しいとき、勉強したほうがいいです。勉強があなたに無敵な位置に立たせます。IT-Passports.comのSymantecのST0-237試験トレーニング資料は同様にあなたに無敵な位置に立たせることができます。このトレーニング資料を手に入れたら、あなたは国際的に認可されたSymantecのST0-237認定試験に合格することができるようになります。そうしたら、金銭と地位を含むあなたの生活は向上させることができます。そのとき、あなたはまだ悲しいですか。いいえ、あなたはきっと非常に誇りに思うでしょう。IT-Passports.comがそんなに良いトレーニング資料を提供してあげることを感謝すべきです。IT-Passports.comはあなたが方途を失うときにヘルプを提供します。あなたの独自の品質を向上させるだけでなく、完璧な人生価値を実現することも助けます。

IT-Passports.comの専門家チームがSymantecのST0-250認定試験に彼らの自分の経験と知識を利用して絶えなく研究し続けています。IT-Passports.comが提供したSymantecのST0-250試験問題と解答が真実の試験の練習問題と解答は最高の相似性があり、一年の無料オンラインの更新のサービスがあり、100%のパス率を保証して、もし試験に合格しないと、弊社は全額で返金いたします。

IT-Passports.comの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してSymantecのST0-250認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。

試験番号:ST0-237 復習問題集
試験科目:Symantec Data Loss Prevention 12 Technical Assessment
問題と解答:全362問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:ST0-250 復習問題集
試験科目:Symantec Messaging Gateway 10.5 Technical Assessment
問題と解答:全126問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.comは優れたIT情報のソースを提供するサイトです。IT-Passports.comで、あなたの試験のためのテクニックと勉強資料を見つけることができます。IT-Passports.comのSymantecのST0-250試験トレーニング資料は豊富な知識と経験を持っているIT専門家に研究された成果で、正確度がとても高いです。IT-Passports.comに会ったら、最高のトレーニング資料を見つけました。IT-Passports.comのSymantecのST0-250試験トレーニング資料を持っていたら、試験に対する充分の準備がありますから、安心に利用したください。

ST0-250認証試験に合格することは他の世界の有名な認証に合格して国際の承認と受け入れを取ることと同じです。ST0-250認定試験もIT領域の幅広い認証を取得しました。世界各地でST0-250試験に受かることを通じて自分のキャリアをもっと向上させる人々がたくさんいます。IT-Passports.comで、あなたは自分に向いている製品をどちらでも選べます。

SymantecのST0-250の認定試験に受かることはIT業種に従事している皆さんの夢です。あなたは夢を実現したいのなら、プロなトレーニングを選んだらいいです。IT-Passports.comは専門的にIT認証トレーニング資料を提供するサイトです。IT-Passports.comはあなたのそばにいてさしあげて、あなたの成功を保障します。あなたの目標はどんなに高くても、IT-Passports.comはその目標を現実にすることができます。

ST0-250認定試験は専門知識と情報技術を検査する試験で、IT-Passports.comが一日早くSymantecのST0-250認定試験に合格させるのサイトで試験の前に弊社が提供する訓練練習問題をテストして、短い時間であなたの収穫が大きいです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/ST0-250.html

NO.1 Which directory data source function must be enabled to help prevent a directory harvest
attack?
A. Active Directory connector
B. Dynamic Data Sourcing
C. LDAP authentication
D. Recipient validation
Answer: D

Symantec科目   ST0-250ふりーく   ST0-250虎の巻   ST0-250割引   ST0-250   ST0-250勉強法

NO.2 An administrator needs to determine whether a sending MTA is being throttled by Symantec
Messaging Gateway 10.5. Where is this information located?
A. Reputation Summary report
B. IP reputation lookup table
C. SMTP server logs
D. message audit logs
Answer: B

Symantec種類   ST0-250   ST0-250   ST0-250   ST0-250割引
6. After a configurable period of time, a suspect virus is released from the Suspect Virus
Quarantine. What happens to it next?
A. An alert is sent to the email administrator.
B. The attachment is removed and the original message is delivered to the recipient.
C. It is rescanned.
D. It is moved to quarantine.
Answer: C

Symantec方法   ST0-250受験記   ST0-250赤本
7. What is the current name of the LDAP synchronization technology used within the Symantec
Messaging Gateway?
A. Dynamic Data Cache
B. Directory Data Service
C. Active Directory
D. Domain Controller Interface (DCInterface)
Answer: B

Symantec書籍   ST0-250試験   ST0-250費用   ST0-250参考書   ST0-250過去
8. If recipient validation is configured properly, which SMTP response level is given to messages
that fail recipient validation queries at connect time?
A. 3xx - Service unavailable
B. 4xx - Temporary delivery failure
C. 5xx - Permanent delivery failure
D. 6xx - Rejected validation failure
Answer: C

Symantec番号   ST0-250虎の巻   ST0-250認定資格   ST0-250   ST0-250
9. How should an administrator stop inbound mail using the command line interface (CLI)?
A. use mta-control
B. use mta-stop
C. use mail-control
D. use mail-stop
Answer: A

Symantecガイド   ST0-250費用   ST0-250関節   ST0-250入門   ST0-250参考書
10. Which additional Email Reports Data collection must be enabled to track Top Probe Accounts
via reports?
A. Spam and Unwanted Mail
B. Submissions
C. Sender IP connections
D. Invalid Recipients
Answer: D

Symantec日記   ST0-250種類   ST0-250攻略   ST0-250ガイド   ST0-250   ST0-250認定資格
11. Which two statistics can the administrator view regarding the custom anti-spam rulesets?
(Select two.)
A. the "top-submitters" of missed spam or false positive detections
B. the "top submitters" of messages that are not valid and did not generate a custom rule
C. how many emails have been submitted for custom antispam rules
D. the effectiveness of the custom antispam rulesets compared to Symantec's rulesets
E. the top senders of messages detected by custon antispam rulesets
Answer: A,C

Symantec   ST0-250 PDF   ST0-250   ST0-250赤本   ST0-250試験
12. What two actions can allowed end-users do to submit samples to Symantec and have custom
anti-spam rules created? (Select two.)
A. submit a sample to Symantec using the Email Submission Client
B. flag messages in their web-based SMG quarantine page as being spam and submitting the results
C. forward spam samples to abuse@symantec.com with a subject of "MISSED SPAM"
D. move the message into the included "Junk E-mail" folder available in Outlook
E. submit a sample to Symantec using the Email Submission Client available for Lotus Domino
Answer: A,B

Symantec赤本   ST0-250   ST0-250番号   ST0-250教育   ST0-250過去問
13. A company uses multiple control centers. What must be done to ensure legitimate NDRs are
recognized by Bounce Attack Prevention across all scanners?
A. configure the same seed value on each control center
B. configure the same administrator email address across both control centers
C. configure the same seed value on each scanner
D. configure both control centers with the same internal email hosts
Answer: A

Symantec通信   ST0-250受験記   ST0-250独学   ST0-250
14. An organization would like to participate in the Symantec Probe Network without having to
manually create decoy email accounts. The organization wants to make sure that the addresses that
participate in the Symantec Probe Network are currently receiving email. Which directory data
source function should be enabled to help in this situation?
A. recipient validation
B. address resolution
C. SMTP authentication
D. LDAP routing
Answer: A

Symantec書籍   ST0-250   ST0-250講座   ST0-250一発合格
15. What is required before attempting installation of the Symantec Messaging Gateway 10.5
appliance?
A. console access to the appliance
B. DVD-ROM drive listed on hardware compatibility list
C. valid license file
D. machine account created in Active Directory
Answer: A

Symantec   ST0-250試験   ST0-250過去   ST0-250認証試験

NO.3 What should an administrator do before performing a software update of Symantec
Messaging Gateway 10.5?
A. Store backup on local server
B. Store backup on a remote location using FTP
C. Encrypt local backup
D. Purge all backups from the appliance
Answer: C

Symantec教材   ST0-250受験記   ST0-250教本   ST0-250   ST0-250認定証

NO.4 Symantec Messaging Gateway 10.5 will be deployed to receive mail directly from the Internet.
In this situation, which option should be selected within the Inbound Mail Filtering - Accepted Hosts
step of the site setup wizard?
A. Enable MX lookup
B. Define a list of domains
C. Specify IP addresses/domains
D. Select all IP addresses
Answer: D

Symantec   ST0-250日記   ST0-250 vue   ST0-250教本

NO.5 How does Symantec DLP communicate with Symantec Messaging Gateway (SMG) to indicate
what type of incident (if any) is related to a given message?
A. Symantec DLP uses the ICAP protocol to indicate if a message is clean,or if it violated any defined
policies.
B. Symantec DLP will add information into the message that can be interpreted by SMG and then
send it to SMG via SMTP .
C. Symantec DLP will quarantine messages that violate established policies,blocking it from SMG.
D. Symantec DLP will use TLS to send a notification message to the SMG server for any content
violations.
Answer: B

Symantec学習   ST0-250特典   ST0-250

没有评论:

发表评论