2014年10月7日星期二

250-410学習教材、250-405資格問題集、250-513復習問題集

IT-Passports.comが提供した対応性の訓練問題をテストにして初めてSymantecの250-410認定試験に参加する受験者の最もよいな選択でございます。真実試験問題が似てるのを確保することができて一回合格するのは目標にしています。もし試験に失敗したら、弊社が全額で返金いたします。

君はほかのサイトや書籍もブラウズ するがもしれませんが、弊社の関連の学習資料と比較してからIT-Passports.comの商品の範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。IT-Passports.comだけ全面と高品質の問題集があるのではIT-Passports.comの専門家チームが彼らの長年のIT知識と豊富な経験で研究してしました。そして、IT-Passports.comに多くの受験生の歓迎されます。

IT-Passports.com のSymantecの250-513問題集は100パーセント検証とテストを通過したもので、認定試験に合格する専門的な指導者です。IT-Passports.com のSymantecの250-513練習問題集と解答は実践の検査に合格したソフトウェアで、最も受験生に合うトレーニングツールです。 IT-Passports.comで、あなたは一番良い準備資料を見つけられます。その資料は練習問題と解答に含まれています。弊社の資料があなたに練習を実践に移すチャンスを差し上げ、あなたはぜひSymantecの250-513試験に合格して自分の目標を達成できます。

Symantecの認定試験は最近ますます人気があるようになっています。IT認定試験は様々あります。どの試験を受験したことがありますか。たとえば250-410認定試験などです。これらは全部大切な試験です。どちらを受験したいですか。ここで言いたいのは250-410試験です。この試験を受けたいなら、IT-Passports.comの250-410問題集はあなたが楽に試験に合格するのを助けられます。

試験番号:250-410 全真問題集
試験科目:Administration of Symantec Control Compliance Suite 11.x
問題と解答:全170問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:250-405 全真問題集
試験科目:Administration of Symantec Management Platform 7.5
問題と解答:全200問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:250-513 資格認定
試験科目:Administration of Symantec Data Loss Prevention 12
問題と解答:全300問

>>詳しい紹介はこちら

現在の社会の中で優秀な人材が揃てIT人材も多く、競争もとても大きくて、だから多くのIT者はにIT関する試験に参加するIT業界での地位のために奮闘しています。250-405試験はSymantecの一つ重要な認証試験で多くのIT専門スタッフが認証される重要な試験です。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/250-410.html

NO.1 Which field is required for manually adding a Windows asset?
A. Machine Name
B. IP Address
C. OS Major/Minor Version
D. Asset Site
Answer: A

Symantec PDF   250-410模擬   250-410練習問題   250-410教育

NO.2 The CCS Manager Service can be configured for which type of data collector?
A. historical data collector
B. evaluation data collector
C. VMware data collector
D. HTTP data collector
Answer: C

Symantec   250-410 vue   250-410

NO.3 Symantec Control Compliance Suite 11.0 Risk Manager provides which functionality?
A. configuration assessment of IT assets
B. evaluation of procedural controls by providing automated web-based questionnaires
C. simplification of the policy management life cycle
D. a view of IT risk related to a business asset such as a business process, group, or function
Answer: D

Symantec教材   250-410   250-410テスト   250-410通信   250-410試験

NO.4 What must be done to save customized settings when using the report viewer?
A. copy the customized report
B. save the customized report
C. export the customized report
D. update the customized report
Answer: C

Symantec独学   250-410   250-410勉強法   250-410資格   250-410特典
7. Which Symantec Control Compliance Suite 11.0 feature facilitates the monitoring and
approval of access rights in an organization?
A. Evaluations
B. Reports
C. Dashboards
D. Entitlements
Answer: D

Symantec独学   250-410   250-410教科書   250-410練習問題
8. Users can copy an Asset Group to which two locations? (Select two.)
A. Asset Group templates
B. Existing Asset group
C. Business Asset view
D. Asset System root folder
E. Assets folder
Answer: D,E

Symantec初心者   250-410認定証   250-410認定試験   250-410取得   250-410講座   250-410 PDF
9. To effectively and consistently manage a relative concept like risk, risk must be defined. How is
the risk modeling process used during this process?
A. to present a consolidated view of assets
B. to collect raw-data based content
C. to identify and define security objectives
D. to assess security compliance status
Answer: C

Symantec   250-410科目   250-410   250-410資格   250-410認定資格
10. What are two types of Dashboards? (Select two.)
A. Web-based
B. Static
C. Organizational
D. Tiered
E. Executive
Answer: A,D

Symantecテスト   250-410教本   250-410練習問題   250-410過去
11. A manager at corporate headquarters questions the validity of a compliance report because
the date and time are incorrect. Which is the likely cause of the problem?
A. The Application Server is in a different timezone.
B. The Reporting Database is in a different timezone.
C. The CCS Manager in the Reporting role is in a different timezone.
D. The report was incorrectly configured.
Answer: A

Symantec   250-410入門   250-410会場   250-410   250-410教材
12. Symantec Control Compliance Suite 11.0 provides a mechanism to tag and identify assets for
report and scope purposes. Tagging is a way to define an asset with which type of information?
A. keyword
B. object
C. meta
D. category
Answer: C

Symantec一発合格   250-410   250-410合格率   250-410合格率
13. In addition to Report Data Synchronization and Report Generation, what is another
report-related job that can be executed from the Symantec Control Compliance Suite 11.0 console?
A. Dashboard Import job
B. Report Data Purge job
C. Report Export job
D. Dashboard Synchronization job
Answer: B

Symantec独学   250-410教材   250-410   250-410日記   250-410体験
14. Which two data connectors are used to integrate with third-party applications to import
required data? (Select two.)
A. Standards connector
B. Web Services connector
C. Policy Manager connector
D. CSV data connector
E. Policy Module connector
Answer: B,D

Symantec合格点   250-410   250-410   250-410ふりーく
15. Which two tasks should be completed prior to deploying Symantec Control Compliance Suite
11.0? (Select two.)
A. create Service Principal Names
B. install licenses
C. create certificates
D. install sites
E. create service accounts
Answer: A,E

Symantec割引   250-410学習   250-410参考書
16. The risk calculation logic in the Risk Manager module calculates the risk score based on the
evaluation and the assessment data that is collected from checks, questions, and extended tests and
assessment procedures that are available in the reporting database for the corresponding assets.
Which job type does Symantec Control Compliance Suite 11.0 run for Risk Manager to determine
the correct risk score?
A. Report Data Synchronization job
B. Remediation Verification job
C. Collection-Evaluation-Reporting job
D. Global Metrics and Trends Computation job
Answer: D

Symantecテスト   250-410学校   250-410   250-410テスト   250-410問題集

NO.5 A query returns multiple rows with the same machine name. Which method should be used to
narrow the results?
A. remove the Machine Name field
B. reduce the scope
C. set primary sort to a field other than Machine Name
D. set the Sort to Suppress Records with Duplicate Key
Answer: D

Symantec教材   250-410参考書   250-410種類   250-410参考書   250-410費用

NO.6 What are two features of Reporting and Analytics? (Select two.)
A. Gold Standards
B. Standards
C. Entitlements
D. Patch Management
E. Enterprise Security Manager
Answer: D,E

Symantec内容   250-410   250-410番号   250-410過去問   250-410練習

没有评论:

发表评论