IT-Passports.com GEDのGED-Science試験問題集は完全な無制限のダンプが含まれていますから、IT-Passports.comを利用したら気楽に試験に受かることができます。製品検定合格の証明書あるいは他の人気がある身分検定によって、IT-Passports.com GEDのGED-Science試験トレーニング資料の長所を完璧に見せることができます。依頼だけでなく、指導のことも最高です。IT-Passports.com GEDのGED-Science試験トレーニング資料に含まれている問題と解答を利用して、GEDのGED-Science認定試験に合格することができます。
IT-Passports.comが提供した問題集を使用してIT業界の頂点の第一歩としてとても重要な地位になります。君の夢は1歩更に近くなります。資料を提供するだけでなく、GEDのGED-Reading試験も一年の無料アップデートになっています。
IT業種は急激に発展しているこの時代で、IT専門家を称賛しなければならないです。彼らは自身が持っている先端技術で色々な便利を作ってくれます。それに、会社に大量な人的·物的資源を節約させると同時に、案外のうまい効果を取得しました。彼らの給料は言うまでもなく高いです。そのような人になりたいのですか。羨ましいですか。心配することはないです。IT-Passports.comのGEDのGED-Readingトレーニング資料はあなたに期待するものを与えますから。IT-Passports.comを選ぶのは、成功を選ぶということになります。
試験科目:GED Reasoning Through Language Arts (Language Arts - Reading)
問題と解答:全240問
IT-Passports.com はIT業界に認定試験大綱の主要なサプライヤーとして、専門家は一緻して品質の高い商品を開発し続けています。
君はまだGED GED-Science認証試験を通じての大きい難度が悩んでいますか? 君はまだGED GED-Science認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてGED GED-Science認証試験を通りたいですか?IT-Passports.comを選択しましょう!IT-Passports.comはきみのIT夢に向かって力になりますよ。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/GED-Reading.html
NO.1 -- Exhibit-
-- Exhibit -
The cat in this excerpt clearly expresses his feelings to Diana when she catches him. Which one of the
following people probably feels the same way as the cat?
A. a lawyer winning a trial
B. a fisherman with no catch
C. a batter hitting a home run
D. a politician accepting a bribe
E. a general fighting off invaders
Answer: E
GED GED-Reading日記 GED-Reading PDF
NO.2 -- Exhibit-
-- Exhibit -
Suppose the scientific community wanted to study the possibility of establishing a colony in outer
space on the planet Mars. Which one of the coyote's qualities would make the animal
a good choice for an experimental colony?
A. adaptability
B. playfulness
C. beauty
D. popularity with humans
E. friendship with wolves
Answer: A
GED GED-Reading GED-Reading GED-Readingクラムメディア
NO.3 -- Exhibit-
-- Exhibit -
What is Ray telling Molly about the country surrounding them when he says, "We're never goin' to
have another chance like this" (lines 61-62)?
A. Land will become more expensive as people move in.
B. Farmers will soon force the ranchers out of business.
C. The railroad is going to destroy the land.
D. They are too young to handle the responsibility of a ranch.
E. Lack of money may force them to become ranchers instead of farmers.
Answer: A
GED初心者 GED-Reading合格率 GED-Reading問題 GED-Reading GED-Reading取得
NO.4 -- Exhibit-
-- Exhibit -
Granny's name is "Weatherall"Based on the information about her in the excerpt, why is this a good
name for her?
A. found the best memories to keep her happy
B. discovered how to help her children
C. come through a challenging life successfully
D. spent long hours working outdoors
E. used the weather to plant her gardens
Answer: C
GED難易度 GED-Reading教本 GED-Reading vue
NO.5 -- Exhibit-
-- Exhibit -
On the basis of the passage, if the author were editing someone else's work, what strategy of
criticism would she use?
A. She would try to give her criticism gently but clearly.
B. She would use only harsh, straight-forward criticism and get to the point immediately.
C. She would avoid offering any critical comments no matter how she appraised the writer's work.
D. She would inform the writer that unless she/he changed the work completely she would not be
interested in it.
E. She would carefully rewrite the work herself so as not to offend the writer.
Answer: A
GED独学 GED-Reading教材 GED-Reading教科書
NO.6 -- Exhibit-
-- Exhibit -
Based on the information in this letter, what is Fred Ingram's opinion of Gerald Fulstrom as a boss?
A. ignorant of company policy
B. sympathetic to employees' needs
C. competent to meet production goals
D. too concerned with a public image
E. obsessed with company security
Answer: B
GED取得 GED-Reading日記 GED-Reading認定試験 GED-Reading認証試験 GED-Readingふりーく GED-Reading関節
NO.7 -- Exhibit-
-- Exhibit -
Gerry Ellis says that the next phase of Wild Orphans will be "on the orangutans of Borneo" (lines 38-
39). What does Gerry Ellis also say in this excerpt that leads the reader to understand that he has
worked with great apes before?
A. "deepen environmental awareness" (lines 22-23)
B. "the orphaning of these young creatures" (lines 27-28)
C. "crucial to my ability to say something significant" (lines 36-37)
D. "bring me back to an earlier passion" (lines 39-40)
E. "than it did at the beginning of my career" (lines 43-44)
Answer: D
GED問題集 GED-Reading講座 GED-Reading内容
NO.8 -- Exhibit-
-- Exhibit --
How has the "range" (line 24) of the coyote changed?
A. Most coyotes have moved south and west.
B. Wild coyotes are found primarily in Canada.
C. Most coyotes now live in large cities.
D. There are no coyotes in rural areas now.
E. Coyotes now live all over America.
Answer: E
GED受験記 GED-Reading練習問題 GED-Readingテスト
没有评论:
发表评论